Home » Cesar is Geadopteerd

Cesar is Geadopteerd

Cesar IMG_7940
Cesar IMG_7948
Cesar IMG_7943
Cesar IMG_7941
Cesar IMG_7920
Cesar IMG_7918
previous arrow
next arrow
Cesar IMG_7940
Cesar IMG_7948
Cesar IMG_7943
Cesar IMG_7941
Cesar IMG_7920
Cesar IMG_7918
previous arrow
next arrow

Bio

 Naam   Cecar
 Geboortedatum   29-9-2019
 Geslacht   man
 Soort/Kleur   mix siamees
 Grootte   groot
 Gezondheid   goed
 Karakter   lief, sociaal, knufflig
 Land van herkomst   Spanje

Via de politie kreeg het asiel een oproep om naar een huis te gaan in de campo. Er waren nieuwe mensen komen wonen. Alleen hadden de vorige bewoners 6 volwassen katten achtergelaten…. Of het asiel die wilde komen ophalen. Dat is niet de eerste keer dat zoiets gebeurt. Je trekt gewoon de deur achter je dicht en laat de katten aan hun lot over.

Cesar behoorde tot dit groepje en kwam met zijn huisgenoten (Dida, Abby, Alfry, Benjamin en Barney) in het asiel. Benjamin en Barney zijn inmiddels verhuisd in Spanje. Nu zijn er nog vier van de zes.

Cesar is een grote kerel. Hij is net zo lief als hij groot is en wil eigenlijk alleen maar knuffelen. Hij deelt zijn kennel met een groep andere katten. Cesar zoekt eigenlijk een grote bank om op te liggen en zijn dagen vult hij het liefst met een mens waar hij bij kan liggen. Hij kan met en zonder andere kat leven, als hij maar niet de hele dag alleen wordt gelaten. Cesar heeft zijn koffertje gepakt en is reisklaar.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen.

De katten worden uitgegeven in een Ferplast Atlas 10 boxje. Deze wordt door de adoptant betaald, we rekenen de inkoopprijs door  (15 euro). De adoptant kan ervoor kiezen de box terug te sturen en krijgt dan het aankoopbedrag terug.

 

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   nee
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee, binnen houden of afgesloten tuin / balkon
 Kan met kinderen   ja
 Kan met andere katten  ja
 Heeft andere kat nodig   nee
 Kan met honden   ja
 Adoptiekosten   250,-
© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram