Home » Cecile

Cecile

Cecille (2)
Cecille (6)
Cecille (5)
Cecille (4)
Cecille (3)
Cecille (1)
previous arrow
next arrow
Cecille (2)
Cecille (6)
Cecille (5)
Cecille (4)
Cecille (3)
Cecille (1)
previous arrow
next arrow

Bio

 Naam   Cecile
 Geboortedatum   20-04-2021
 Geslacht   vrouw
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   middenmaat
 Gezondheid   goed
 Karakter   vriendelijk met kinderen, andere honden en katten, mensen
 Land van herkomst   Roemenië (C)

Cecile is een heel lieve, vriendelijke hond. Ze kan goed samen met kinderen, andere honden en katten. Het is een lief diertje. Ze is samen met haar moeder en zusje achtergelaten op een treinstation. Haar zusje heet Caroline. Ze loopt goed aan de lijn en doet haar behoeftes buiten (we vinden het wel belangrijk dat een adoptant er begrip voor heeft dat een dier in het begin ongelukjes kan hebben).

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabiës, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), 4D test SNAP test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen.

Daarnaast regelen wij de import van de honden, adoptanten hoeven dus geen UBN nummer aan te vragen bij de RvO. De honden krijgen een veiligheidstuigje mee naar huis. Dit tuigje wordt na gebruik teruggestuurd naar de stichting, zodat het gebruikt kan worden voor een volgende hond.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   nee
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee
 Kan met kinderen   ja
 Kan met andere honden  ja
 Heeft andere hond nodig   nee
 Kan met katten   ja
 Adoptiekosten   400,-
© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram