Home » Carlitos is Geadopteerd

Carlitos is Geadopteerd

Carlitos is familie van Bahia, Patrol, Robert en Leiva. Carlitos is de enige die op moment van schrijven nog in het asiel in Spanje zit. Helaas is Leiva in Spanje aangereden en overleden. Bahia, Patrol en Robert hebben inmiddels fijne en veilige huisjes gevonden in Nederland. Carlitos werd van straat gehaald, samen met vier andere hondjes. Zijn eigenaar wilde ze achterlaten bij het politiebureau, die weigerde de hondjes. Vervolgens liet hij ze los op straat. Toen hij aankwam in het asiel was hij best wel bang. Maar gelukkig is dit een asiel waar direct aan de slag gegaan wordt om het zelfvertrouwen weer te laten groeien. Hij heeft nu veel meer zelfvertrouwen en hij is een sociaal hondje aan het worden met veel meer zelfvertrouwen. Hij is een goede, onderdanige hond. Hij kan erg goed overweg met andere honden. Carlitos kan beter niet bij heel jonge kinderen wonen zolang hij nog aan zijn zelfvertrouwen werkt.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabiës, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), 4D test SNAP test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen.

Daarnaast regelen wij de import van de honden, adoptanten hoeven dus geen UBN nummer aan te vragen bij de RvO. De honden krijgen een veiligheidstuigje mee naar huis. Dit tuigje wordt na gebruik teruggestuurd naar de stichting, zodat het gebruikt kan worden voor een volgende hond. Voor de tuigjes rekenen wij 17,50. Het tuigje mag twee maanden gebruikt worden en daarna behouden of retour gestuurd worden. Na retour ontvangen van het tuigje krijgt de adoptant 15 euro retour.

Adopteer een poes of hond uit het buitenlandse dierenasiel bij Stichting Zilver. Wij werken samen met geselecteerde dierenasielen in verschillende landen. De asielen hebben een castratieprogramma, bieden hun dieren medische zorg en liefde. Er wordt niet met de dieren gefokt. Lokaal geven onze partners voorlichting om het dierenleed te verminderen. Wij bieden hen een eerlijke prijs voor hun dieren en sturen ze regelmatig donaties in goederen of extra financiële ondersteuning, zodat er meer rust komt voor de mensen en dieren daar.

Geinteresseerd? Neem contact met ons op!

Bio

Naam
Carlitos is Geadopteerd
Geboortedatum
23-01-2023
Geslacht
man
Soort/kleur
Mix
Grootte
klein, ca 5kg
Gezondheid
Goed
Karakter
Lief, onderdanig, sociaal
Land van herkomst
Spanje (1)

Kenmerken

Is al in Nederland?
Nee
Gesteriliseerd?
Ja
Gechipt
Ja
Buitenruimte nodig?
Nee, Nee
Kan met kinderen
Ja, niet te jong in zijn eerste fase bij een adoptant
Kan met andere honden?
Ja
Heeft andere hond nodig?
Nee
Kan met katten?
Ja
Adoptiekosten
425,- adoptiebijdrage, 27,50 administratiekosten

Dit dier is een duo met

© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram