Home » Caramelo - 2 is Geadopteerd in Spanje

Caramelo - 2 is Geadopteerd in Spanje

CARAMELO (5)
CARAMELO (4)
CARAMELO (3)
CARAMELO (2)
CARAMELO (1)
CARAMELO (6)
previous arrow
next arrow
CARAMELO (5)
CARAMELO (4)
CARAMELO (3)
CARAMELO (2)
CARAMELO (1)
CARAMELO (6)
previous arrow
next arrow

Bio

 Naam   Caramelo
 Geboortedatum   19-8-2020
 Geslacht   vrouw
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   normaal
 Gezondheid   goed
 Karakter   vriendelijk, aanhankelijk, knuffelig
 Land van herkomst   Spanje (2)

Caramelo is een vriendelijk, knuffelig meisje. Ze leeft in het asiel in een kattengroep en vind de andere katten gezellig. Caramelo is gered van de straat door een vriendin van het asiel. Ze liep desparaat te miauwen naar iedereen die langskwam. Ze was in de steek gelaten. Ze is heel vriendelijk en knuffelig. Ze houdt ervan gepampert te worden. Ze wil lekker in je armen liggen en liefgevonden worden. Ze kan goed overweg met andere katten. Ze is geschikt om samen te leven met kinderen. Er komen kinderen op bezoek in het asiel. Ze is huiselijk en hoort niet thuis in een asiel.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen inclusief import.

De katten worden uitgegeven in een Ferplast Atlas 10 boxje. Deze wordt door de adoptant betaald, we rekenen de inkoopprijs door  (17,50 euro). De adoptant kan ervoor kiezen de box terug te sturen en krijgt dan 15 euro van het aankoopbedrag terug.

De administratiekosten die wij in rekening brengen is 25 euro per dier. Dat bedrag gebruiken wij voor de website, de huur van ons pand, telefoon en internetkosten, gas, water, licht, registraties bij de RVO, NVWA, EHerkenning en allerlei andere zaken waar we mee te maken hebben.

Na aankomst in Nederland worden de dieren door ons geïmporteerd. Ook wordt de eerste chipregistratie door ons gedaan. De adoptant moet de chip na adoptie en ontvangst van de gegevens op zijn of haar eigen naam overschrijven.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   nee
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee, binnen houden of afgesloten tuin / balkon
 Kan met kinderen   ja
 Kan met andere katten  ja
 Heeft andere kat nodig   ja
 Kan met honden   ja
 Adoptiekosten   200,- adoptiebijdrage, 25,- administratiekosten
© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram