Home » Cami

Cami

Cami is heel lief van karakter. Een hele goedaardige hond. Ze is heel vriendelijk en knuffelig. Ze is dol op aandacht en aaitjes. En speeltjes, daar is ze ook dol op. Ze leert snel en kan al aan de lijn lopen (let op! Adoptanten moeten geen volledig afgetrainde hond verwachten!). Ze laat zich oppakken, je mag haar voerschaal weghalen, pillen kun je gewoon in haar bekje stoppen. Ze vindt het allemaal prima. Het is een geweldig diertje.

Cami stak een hele grote en drukke weg over. Vreemd was dat ze met alle mensen overstak op het zebrapad, de plek waar ook mensen de straat moeten oversteken. Onze rescuer kon niet direct reageren omdat Cami snel was en zij vastzat in het drukke verkeer. Op de terugweg zag ze haar voor de tweede keer weer een straat oversteken en tussen de mensen lopen! Ze is slim! Waarschijnlijk is ze in de steek werd gelaten. Ze probeerde iemand te vinden om bij te logeren. De tweede keer stond onze rescuer als eerste auto en kon ze stoppen, uit de auto stappen en haar opvangen! Ze nam haar direct mee.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabiës, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), 4D test SNAP test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen.

Daarnaast regelen wij de import van de honden, adoptanten hoeven dus geen UBN nummer aan te vragen bij de RvO. De honden krijgen een veiligheidstuigje mee naar huis. Dit tuigje wordt na gebruik teruggestuurd naar de stichting, zodat het gebruikt kan worden voor een volgende hond. Voor de tuigjes rekenen wij 17,50. Het tuigje mag twee maanden gebruikt worden en daarna behouden of retour gestuurd worden. Na retour ontvangen van het tuigje krijgt de adoptant 15 euro retour.

Adopteer een poes of hond uit het buitenlandse dierenasiel bij Stichting Zilver. Wij werken samen met geselecteerde dierenasielen in verschillende landen. De asielen hebben een castratieprogramma, bieden hun dieren medische zorg en liefde. Er wordt niet met de dieren gefokt. Lokaal geven onze partners voorlichting om het dierenleed te verminderen. Wij bieden hen een eerlijke prijs voor hun dieren en sturen ze regelmatig donaties in goederen of extra financiële ondersteuning, zodat er meer rust komt voor de mensen en dieren daar.

Geinteresseerd? Neem contact met ons op!

Bio

Naam
Cami
Geboortedatum
04-02-2024
Geslacht
vrouw
Soort/kleur
Mix
Grootte
middenmaat, ca 9,6 kg (Let op! Nog aan het!)
Gezondheid
Goed
Karakter
Lief, slim, bijzonder
Land van herkomst
Bulgarije (4)

Kenmerken

Is al in Nederland?
Nee
Gesteriliseerd?
Voor reis naar Nederland
Gechipt
Ja
Buitenruimte nodig?
Nee
Kan met kinderen
Ja
Kan met andere honden?
Ja
Heeft andere hond nodig?
Nee
Kan met katten?
Ja
Adoptiekosten
425,- adoptiebijdrage, 27,50 administratiekosten

Dit dier is een duo met

© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram