Menu Sluiten

Bruno

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Bio

 Naam   Bruno
 Geboortedatum   1-2-2020
 Geslacht   man
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   middenmaat
 Gezondheid   goed, laag positief Leishmania
 Karakter   speels, actief, sociaal
 Land van herkomst   Spanje (O)

Bruno is een speelse pup, een geweldige kameraad voor een actieve familie. Hij heeft zijn kennel gedeeld met reuen en teven. Dat was allemaal geen probleem. 

Bruno kwam het asiel binnen als puppy, samen met zijn zusje. Ze waren vlot na aankomst gereserveerd om naar Duitsland te vertrekken. Toen bleek dat Bruno positief getest werd in Leishmania liet de adoptant hem achter in het asiel. Daar bracht hij dus zijn puppytijd door. Het is een liefdevol asiel, maar bomvol en geen fijne plek voor een hond.

* aantekening vanuit Zilver. In dit asiel zitten erg veel honden en katten. Ze worden erg goed verzorgd, maar door de hoeveelheid krijgen ze slechts een beperkte tijd buiten de hokken. Een adoptant zal de hond wat tijd moeten geven om tot rust te komen.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), 4D test SNAP test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   ja
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee
 Kan met kinderen   ja
 Kan met andere honden  ja
 Heeft andere hond nodig   nee
 Kan met katten   onbekend
 Adoptiekosten   €295,-