Menu Sluiten

Bruna

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Bio

 Naam   Bruna
 Geboortedatum   25-8-2020
 Geslacht   vrouw
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   normaal
 Gezondheid   goed
 Karakter   aanhankelijk, speels, mensgericht
 Land van herkomst   Spanje (O)

Bruna en Brunete zijn broer en zus. Ze verschenen midden op een weg. Een dame stopte met de auto om ze te pakken, anders zouden ze overrreden worden. Ze waren nog geen drie maanden oud. Bruna is heel aanhankelijk. Ze zoekt altijd aandacht en vraagt om knuffels en aaitjes. Ze is ook heel speels. Ze leeft samen met haar broer Brunete. Ze zijn samen bevriend met Nicolás. Ze zijn altijd samen aan het spelen. Ze kan goed overweg met honden.

Lees deze pagina over ons kittenbeleid.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen.

Wij sluiten de door ons verplichte verzekering voor medische kosten, voor de adoptant af. Daarbij wordt gekozen voor het Extra pakket + aanvullende tandverzekering bij PetSecur De maandelijkse premie bedraagt €26,50. Je bent daarmee 90% gedekt, geen eigen risico en er is een aanvullende tandverzekering afgesloten binnen dit speciaal voor ons gecreëerde pakket. De looptijd van de polis bedraagt minimaal 1 jaar.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   nee
 Gesteriliseerd   nee, zie ons kittenbeleid
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee, binnen houden of afgesloten tuin / balkon
 Kan met kinderen   ja
 Kan met andere katten  ja
 Heeft andere kat nodig   ja
 Kan met honden   ja
 Adoptiekosten   190,-