Home » Breeze

Breeze

Breeze is een kitten uit een nestje van vier katjes. Haar moeder is een prachtige bruine kattin, Boli. Ze leefde in een fabriek, waar één van de vrijwilligers van het asiel werkt. Boli woonde daar al haar hele leven. Ze zag er goed verzorgd uit. Maar ze was ook heel lief en aanhankelijk, ze verdiende een echt huisje. Op een dag werd ze meegenomen zodat ze niet meer op straat hoefde te leven en kittens hoefde te werpen. Ze mocht naar een gastgezin. Samen met haar kittens, Barny, Bubu en Breeze.

Breeze is de enige die nog niet is geadopteerd. Moeder en de twee kittens zijn inmiddels verhuist. Het zijn hele mooie katjes. Ze hadden wat oogproblemen, dat komt vaak voor bij straatkatjes. Breeze heeft nog een beetje beschadiging in het rechter oog. Deze vrijwilligers zijn heel lief voor haar en geven haar L Lysine om haar weerstand nog meer te verhogen. Het zijn hele lieve mensen in dit asiel en ze doen alles voor hun dieren. Vaak betalen ze het uit eigen zak. Breeze is een speels, sprankelend poesje, ze is lief en wil heel graag met je knuffelen.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen inclusief import.

De katten worden uitgegeven in een Ferplast Atlas 10 boxje. Deze wordt door de adoptant betaald, we rekenen de inkoopprijs door  (17,50 euro). De adoptant kan ervoor kiezen de box terug te sturen en krijgt dan 15 euro van het aankoopbedrag terug.

De administratiekosten die wij in rekening brengen is 25 euro per dier. Dat bedrag gebruiken wij voor de website, de huur van ons pand, telefoon en internetkosten, gas, water, licht, registraties bij de RVO, NVWA, EHerkenning en allerlei andere zaken waar we mee te maken hebben.

Na aankomst in Nederland worden de dieren door ons geïmporteerd. Ook wordt de eerste chipregistratie door ons gedaan. De adoptant moet de chip na adoptie en ontvangst van de gegevens op zijn of haar eigen naam overschrijven.

Geinteresseerd? Neem contact met ons op!

Bio

Naam
Breeze
Geboortedatum
01-08-2021
Geslacht
vrouw
Soort/kleur
mix
Grootte
normaal
Gezondheid
goed
Karakter
lief, aanhankelijk, mensgericht
Land van herkomst
Spanje (2)

Kenmerken

Is al in Nederland?
Nee
Gesteriliseerd?
Ja
Gechipt
Ja
Buitenruimte nodig?
Nee, binnen houden of afgesloten tuin balkon
Kan met kinderen
Ja
Kan met andere katten?
Ja
Heeft een andere kat nodig?
Ja
Kan met honden?
Ja
Adoptiekosten
210,- adoptiebijdrage, 27,50 administratiekosten

Dit dier is een duo met

© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram