Menu Sluiten

Brad Pitt is Gereserveerd

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Bio

 Naam   Brad Pitt
 Geboortedatum   17-9-2018
 Geslacht   man
 Soort/Kleur   mix pers
 Grootte   normaal
 Gezondheid   goed
 Karakter   rustig, aanhankelijk, lui
 Land van herkomst   Bulgarije

Brad Pitt is een rustige knuffelkat. Hij kan hele dagen slapen. Hij springt niet als een dolle rond. Het is een knappe jongen.

Brad Pitt komt uit een horror garage. Een oude vrouw hield vele ongecastreerde katten in een garage zonder ramen. Ze leefden zonder frisse lucht of daglicht. De vrouw zorgde niet voor de dieren. Er waren geen kattenbakken en waterbakken. We willen de verdere nare details niet opschrijven, maar het was een hel voor de dieren en er zijn vele slachtoffers gevallen. Mensen in de omgeving hoorden de dieren krijsen, maar ze deden niets. De ellende heeft jaren geduurd. Tot de vrouw op een dag werd opgenomen in een ziekenhuis. Haar zoon opende de deur en heeft de katten naar buiten gelaten. Het was een hel. Wij hebben foto’s van de garage gezien. Het was als een horrorfilm. We zoeken dus ook een adoptant die begrijpt dat Brad Pitt een rugzak heeft, ook al is dat in de opvang in Bulgarije niet meer te merken.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen.

Wij sluiten de door ons verplichte verzekering voor medische kosten, voor de adoptant af. Daarbij wordt gekozen voor het Extra pakket + aanvullende tandverzekering bij PetSecur De maandelijkse premie bedraagt €26,50. Je bent daarmee 90% gedekt, geen eigen risico en er is een aanvullende tandverzekering afgesloten binnen dit speciaal voor ons gecreëerde pakket. De looptijd van de polis bedraagt minimaal 1 jaar.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   nee
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee, binnen houden of afgesloten tuin / balkon
 Kan met kinderen   ja
 Kan met andere katten  ja
 Heeft andere kat nodig   nee
 Kan met honden   ja
 Adoptiekosten   190,-