Menu Sluiten

Bowine

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Bio

 Naam   Bowie
 Geboortedatum   24-3-2020
 Geslacht   man
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   normaal
 Gezondheid   goed
 Karakter   sociaal en speels
 Land van herkomst   Spanje

Bodhi, Bowie en Boris zijn gevonden in een doosje bij de container bij het benzinestation in Castalla. Ze zijn naar het asiel gebracht en moesten nog met de fles gevoerd worden. Ze mochten in opvang tot ze zelf konden eten. Nu zitten ze in het asiel. Ze doen het goed. Zijn erg sociaal en speels.

Adoptiebijdrage is inclusief enten, chippen, rabies, Europees paspoort, test (negatief FIV en FelV), reis naar Nederland en indien mogelijk castratie.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen.

Wij sluiten de door ons verplichte verzekering voor medische kosten, voor de adoptant af. Daarbij wordt gekozen voor het Extra pakket + aanvullende tandverzekering bij PetSecur De maandelijkse premie bedraagt €26,50. Je bent daarmee 90% gedekt, geen eigen risico en er is een aanvullende tandverzekering afgesloten binnen dit speciaal voor ons gecreëerde pakket. De looptijd van de polis bedraagt minimaal 1 jaar.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   ja
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee, binnen houden of afgesloten tuin / balkon
 Kan met kinderen   ja
 Kan met andere katten  ja
 Heeft andere kat nodig   ja
 Kan met honden   ja
 Adoptiekosten   €190,-