Menu Sluiten

Bowie is Geadopteerd

Bowie8
Bowie7
Bowie6
Bowie5
Bowie4
Bowie3
Bowie2
Bowie
previous arrow
next arrow
Bowie8
Bowie7
Bowie6
Bowie5
Bowie4
Bowie3
Bowie2
Bowie
previous arrow
next arrow

Bio

 Naam   Bowie
 Geboortedatum   1-7-2017
 Geslacht   man
 Soort/Kleur   mix siamees
 Grootte   normaal
 Gezondheid   gezond
 Karakter   lief, sociaal
 Land van herkomst   Spanje

Bowie zat in een opvanggezin, maar helaas moest hij daar weg in vanwege burenruzie. Hij is gered van de straat en hij is duidelijk gewend aan het leven in een huis. Hij zat in de opvang met Pili en Lucas. Toen hij naar het asiel werd gebracht was hij echt bang. Inmiddels is hij wel een beetje gewend, maar hij is wel heel verdrietig en hij wil heel graag weer fijn in een huisje wonen.

Inmiddels is Bowie in Nederland. Hij is een lieve, rustige kater. Hij speelt graag met soortgenootjes, maar heeft even tijd nodig om te wennen aan zijn nieuwe omgeving. Wij raden geen huis aan met jonge (nog drukke) kinderen. Bowie houdt van een beetje overzichtelijk.

Adoptiebijdrage is inclusief enten, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie, test (negatief FIV en FelV), vlucht naar Nederland

Wij sluiten de door ons verplichte verzekering voor medische kosten, voor de adoptant af. Daarbij wordt gekozen voor het Extra pakket + aanvullende tandverzekering bij PetSecur De maandelijkse premie bedraagt €26,50. Je bent daarmee 90% gedekt, geen eigen risico en er is een aanvullende tandverzekering afgesloten binnen dit speciaal voor ons gecreëerde pakket. De looptijd van de polis bedraagt minimaal 1 jaar.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   ja
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee, binnen houden of afgezette tuin / balkon
 Kan met kinderen   ja
 Kan met andere katten  ja
 Heeft andere kat nodig   nee
 Kan met honden   ja
 Adoptiekosten   €250,--