Home » Bowie is Geadopteerd

Bowie is Geadopteerd

Bowie8
Bowie7
Bowie6
Bowie5
Bowie4
Bowie3
Bowie2
Bowie
previous arrow
next arrow
Bowie8
Bowie7
Bowie6
Bowie5
Bowie4
Bowie3
Bowie2
Bowie
previous arrow
next arrow

Bio

 Naam   Bowie
 Geboortedatum   1-7-2017
 Geslacht   man
 Soort/Kleur   mix siamees
 Grootte   normaal
 Gezondheid   gezond
 Karakter   lief, sociaal
 Land van herkomst   Spanje

Bowie zat in een opvanggezin, maar helaas moest hij daar weg in vanwege burenruzie. Hij is gered van de straat en hij is duidelijk gewend aan het leven in een huis. Hij zat in de opvang met Pili en Lucas. Toen hij naar het asiel werd gebracht was hij echt bang. Inmiddels is hij wel een beetje gewend, maar hij is wel heel verdrietig en hij wil heel graag weer fijn in een huisje wonen.

Inmiddels is Bowie in Nederland. Hij is een lieve, rustige kater. Hij speelt graag met soortgenootjes, maar heeft even tijd nodig om te wennen aan zijn nieuwe omgeving. Wij raden geen huis aan met jonge (nog drukke) kinderen. Bowie houdt van een beetje overzichtelijk.

Update in Nederland. Bowie was geadopteerd met vriendje Sandor. Helaas hebben zijn adoptanten hem ondanks het contract toch buiten laten lopen. Wij hebben hem na terugkomst laten checken door een dierenarts. Bowie is in orde. Sandor is teruggekomen met een gebroken heup. Ze kunnen goed met elkaar overweg, maar we zien in de opvang dat Bowie met alle katten goed overweg kan. Hij wil gewoon graag een ander kattenvriendje. Sandor zal tot eind 2022 in een bench moeten zitten om zijn breuk te laten herstellen. Ze mogen dus samen verhuizen, maar dan heeft een adoptant wat geduld nodig. Bowie kan ook verhuizen met of naar een ander vriendje, mits de adoptant deze hele lieve knappe verschijning binnen houdt of in een afgesloten tuin, zoals wij altijd afspreken met de adoptanten. Hij is lief, sociaal en leuk.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen inclusief import.

De katten worden uitgegeven in een Ferplast Atlas 10 boxje. Deze wordt door de adoptant betaald, we rekenen de inkoopprijs door  (17,50 euro). De adoptant kan ervoor kiezen de box terug te sturen en krijgt dan 15 euro van het aankoopbedrag terug.

Na aankomst in Nederland worden de dieren door ons geïmporteerd. Ook wordt de eerste chipregistratie door ons gedaan. De adoptant moet de chip na adoptie en ontvangst van de gegevens op zijn of haar eigen naam overschrijven.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   ja
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee, binnen houden of afgezette tuin / balkon
 Kan met kinderen   ja
 Kan met andere katten  ja
 Heeft andere kat nodig   ja
 Kan met honden   ja
 Adoptiekosten   €275,-
© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram