Home » Borja is Geadopteerd in Spanje

Borja is Geadopteerd in Spanje

Bio

 Naam   Borja
 Geboortedatum   20-3-2019
 Geslacht   man
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   normaal / tenger
 Gezondheid   goed
 Karakter   super sociaal, zelfverzekerd
 Land van herkomst   Spanje

We hebben Borja ontmoet tijdens ons verblijf in Spanje. Zoek jij een echte schoonmaakhulp? Borja is je man! Hij is echt dol op samen zijn en als de verzorgster de kattenkamer schoonmaakt zit hij gezellig op haar rug. Hij is enorm sociaal, expressief, zachtaardig, zelfverzekerd en speels. Hij is ook dol op honden, hij vind het gezellig om zijn rug aan ze te borstelen. Hij kan ook heel goed omgaan met andere katten.

Borja is binnengekomen in het asiel met zijn twee broertjes. Ze zijn opgegroeid in het asiel en helaas zaten ze daar ook al toen het asiel in september 2019 overstroomde, waardoor de hele regio vier dagen onder water stond. Gelukkig hadden de katten het volste vertrouwen in hun verzorgster en Borja blijf de vrolijke frans die hij altijd al was. Ondanks vier dagen met zijn allen overleven op een plankje.

Hij is reisklaar. Prikjes, paspoort, gecastreerd. Een klein dingetje weerhoudt Borja op dit moment van reizen. Spanje zit door het coronavirus in een lock down situatie. We zoeken dan ook een baasje die even geduld met hem heeft. We weten op dit moment namelijk niet zeker wanneer hij weer kan en mag reizen.

Adoptiebijdrage is inclusief enten, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie, test (negatief FIV en FelV), vlucht naar Nederland

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   nee
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee, binnen houden of goed afgezet balkon / tuin
 Kan met kinderen   ja
 Kan met andere katten  ja
 Heeft andere kat nodig   ja
 Kan met honden   ja (hij is dol op honden)
 Adoptiekosten   €160,-
© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram