Home » Boris - 5 Geadopteerd in Bulgarije

Boris - 5 Geadopteerd in Bulgarije

Boris is gedumpt in een stadje in Bulgarije. Hij zit daar tijdelijk in een gastgezin, maar kan daar niet blijven en zal dan naar het gemeenteasiel moeten. Dat is daar geen goede plaats voor honden. Onze vrienden in Kazanlak zijn hun best aan het doen een plekje voor hem te vinden. Hij is heel goed met mensen en andere honden. Hij wil heel graag met je spelen en kan snel leren. Je moet dan wel echt met hem aan het werk en dat wil hij ook graag. Hij houdt niet van katten en kippen. Hij blaft naar ze. Wij vermoeden dat hij dat in de juiste handen ook kan leren, maar zeker een minder ervaren adoptant moet hier niet aan beginnen.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabiës, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), 4D test SNAP test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen.

Daarnaast regelen wij de import van de honden, adoptanten hoeven dus geen UBN nummer aan te vragen bij de RvO. De honden krijgen een veiligheidstuigje mee naar huis. Dit tuigje wordt na gebruik teruggestuurd naar de stichting, zodat het gebruikt kan worden voor een volgende hond. Voor de tuigjes rekenen wij 17,50. Het tuigje mag twee maanden gebruikt worden en daarna behouden of retour gestuurd worden. Na retour ontvangen van het tuigje krijgt de adoptant 15 euro retour.

Adopteer een poes of hond uit het buitenlandse dierenasiel bij Stichting Zilver. Wij werken samen met geselecteerde dierenasielen in verschillende landen. De asielen hebben een castratieprogramma, bieden hun dieren medische zorg en liefde. Er wordt niet met de dieren gefokt. Lokaal geven onze partners voorlichting om het dierenleed te verminderen. Wij bieden hen een eerlijke prijs voor hun dieren en sturen ze regelmatig donaties in goederen of extra financiële ondersteuning, zodat er meer rust komt voor de mensen en dieren daar.

Geinteresseerd? Neem contact met ons op!

Bio

Naam
Boris - 5 Geadopteerd in Bulgarije
Geboortedatum
10-07-2021
Geslacht
man
Soort/kleur
Mix
Grootte
middenmaat, ca 16 kg
Gezondheid
Goed
Karakter
Energiek, dynamisch, speels
Land van herkomst
Bulgarije (6)

Kenmerken

Is al in Nederland?
Nee
Gesteriliseerd?
Voor de reis naar Nederland
Gechipt
Ja
Buitenruimte nodig?
Nee
Kan met kinderen
Ja
Kan met andere honden?
Ja
Heeft andere hond nodig?
Nee
Kan met katten?
Nee
Adoptiekosten
425,- adoptiebijdrage, 27,50 administratiekosten

Dit dier is een duo met

© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram