Menu Sluiten

Bonka

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Bio

 Naam   Bonka
 Geboortedatum   10-2-2020
 Geslacht   man
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   normaal
 Gezondheid   goed
 Karakter   iets angstig, rustig, lief
 Land van herkomst   Spanje

Bonka is een lieve kater. Hij is in het begin een beetje onzeker, we zoeken dan ook een adoptant die hem wat tijd geeft. Hij is liefkozend als hij je beter kent. Bonka is speels, maar ook rustig. Hij houdt ervan met meer katten samen te zijn. Bonka kan met honden in een huis wonen, maar bij voorkeur wat rustigere honden.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen.

Wij sluiten de door ons verplichte verzekering voor medische kosten, voor de adoptant af. Daarbij wordt gekozen voor het Extra pakket + aanvullende tandverzekering bij PetSecur De maandelijkse premie bedraagt €26,50. Je bent daarmee 90% gedekt, geen eigen risico en er is een aanvullende tandverzekering afgesloten binnen dit speciaal voor ons gecreëerde pakket. De looptijd van de polis bedraagt minimaal 1 jaar.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   nee
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee, binnen houden of afgesloten tuin / balkon
 Kan met kinderen   vanaf 12 jaar
 Kan met andere katten  ja
 Heeft andere kat nodig   ja
 Kan met honden   ja, mits rustig
 Adoptiekosten   €190,-