Home » Bombonet is Geadopteerd

Bombonet is Geadopteerd

Bio

 Naam   Bombonet
 Geboortedatum   8-2018
 Geslacht   vrouw
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   normaal
 Gezondheid   goed
 Karakter   zachtaardig en superlief
 Land van herkomst   Spanje

Bombonet doet haar naam eer aan. Ze is super lief en zachtaardig. Ze is gek op knuffelen en zit te wachten op iemand die net zo gek is op knuffelen als zij. Ze spint zich helemaal suf als ze geaaid wordt. Een bombonnetje.

Zij heeft een waasje over één oogje. Daarmee zijn ze naar een specialist geweest. Ze hebben wat testen gedaan, maar het blijkt een hele oude verwonding te zijn van toen ze kitten was en wat niet op tijd behandeld is. Ze heeft er verder geen last van en ze ziet prima. Op bijgaande foto kun je het zien.

Adoptiebijdrage is inclusief enten, chip, paspoort, test (negatief FIV FelV), sterilisatie, vlucht naar Nederland.

Voor Bombonet is een verzekering afgesloten bij Reaal Dier en Zorg. Daarmee is het eigen risico volledig op €0,- gezet en worden onverhoopte medische kosten 90% gedekt. Ook hebben wij meteen de module tandverzekering aangezet, daarmee worden ook de tandkosten goed gedekt. Deze verzekering zal worden overgenomen door de adoptant, de maandpremie bedraagt €26,29. De verzekering kan na een jaar worden stopgezet.

 

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   ja
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee
 Kan met kinderen   ja
 Kan met andere katten  ja
 Heeft andere kat nodig   nee
 Kan met honden   onbekend
 Adoptiekosten   €150,-
© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram