Menu Sluiten

Blanca – 2 is Geadopteerd

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Bio

 Naam   Blanca
 Geboortedatum   30-06-2014
 Geslacht   vrouw
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   normaal
 Gezondheid   goed
 Karakter   bepaald haar eigen tempo in de omgang met een mens
 Land van herkomst   Spanje

Blanca is een fabriek in Castalla binnengelopen en dacht daar te blijven. Dat vonden de medewerkers niet zo´n goed idee en zij hebben het asiel gebeld. Blanca is opgehaald en naar de dierenarts gebracht. Blanca had tumoren op haar beide oren. Iets wat vaker voorkomt bij witte katten die veel buiten zijn. De dierenarts zag geen andere oplossing dan deze tumoren te verwijderen. Daarom heeft Blanca wat kortere oren. 

Blanca is even in opvang geweest om te herstellen. De opvang vertelde dat ze een huisje nodig heeft waar ze de tijd krijgt om te wennen. Het is niet direct een knuffelkont. Nu is Blanca in het asiel. Blanca vindt de aanwezigheid van de mens prima, maar wil graag op haar eigen tempo leuk doen met de mens. Ze heeft zich in de kennel teruggetrokken in een houten huisje en vindt het daar voorlopig prima. Blanca deelt de kennel met andere volwassen katten. 

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen.

Wij sluiten de door ons verplichte verzekering voor medische kosten, voor de adoptant af. Daarbij wordt gekozen voor het Extra pakket + aanvullende tandverzekering bij PetSecur De maandelijkse premie bedraagt €26,50. Je bent daarmee 90% gedekt, geen eigen risico en er is een aanvullende tandverzekering afgesloten binnen dit speciaal voor ons gecreëerde pakket. De looptijd van de polis bedraagt minimaal 1 jaar.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   ja
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee, binnen houden of afgezette tuin / balkon
 Kan met kinderen   nee
 Kan met andere katten  niet teveel
 Heeft andere kat nodig   nee
 Kan met honden   ja, mits rustig
 Adoptiekosten   €190,-