Menu Sluiten

Bimba

Bimba (1)
Bimba (2)
Bimba (3)
Bimba (4)
Bimba (5)
Bimba (6)
PHOTO-2021-09-08-19-24-30
previous arrow
next arrow
Bimba (1)
Bimba (2)
Bimba (3)
Bimba (4)
Bimba (5)
Bimba (6)
PHOTO-2021-09-08-19-24-30
previous arrow
next arrow

Bio

 Naam   Bimba
 Geboortedatum   29-4-2021
 Geslacht   vrouw
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   normaal
 Gezondheid   goed
 Karakter   lief, sociaal en knuffelig
 Land van herkomst   Spanje (3)

Lola, Bimba, Rocky, Zeus en Iris zijn gevonden bij een fabriek op het industrie terrein in het Spaanse dorp. Het is niet bekend of ze daar opzettelijk zijn neergelegd, maar het was al avond en er was niemand meer aan het werk. Een vrouw liep daar haar hond uit te laten en merkte ze op. Ze heeft een vriendin gebeld die één van de vaste opvang adressen is van het asiel. Die is er naar toe gegaan en samen hebben ze de vijf broertjes en zusjes opgepakt en meegenomen. Ze waren toen ongeveer een maand oud. De opvang heeft ze mee naar huis genomen.

Ze zijn supergoed gesocialiseerd door de opvang en heel erg goed verzorgd. Alle vijf zijn ze graag bij de mensen en ze spelen allemaal met elkaar. Het is net een kluitje, want de opvang vertelt dat waar de één gaat, daar gaat de rest ook. Gaat één van de kittens drinken, dan gaan ze alle vijf drinken, gaat één van de vijf eten, dan gaan ze allemaal eten. Hetzelfde met slapen en spelen.

Bimba is net zo sociaal als de rest. Ze heeft een ander speels en kitten nodig om samen mee op te groeien.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen.

De katten worden uitgegeven in een Ferplast Atlas 10 boxje. Deze wordt door de adoptant betaald, we rekenen de inkoopprijs door  (15 euro). De adoptant kan ervoor kiezen de box terug te sturen en krijgt dan het aankoopbedrag terug.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   ja
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee, binnen houden of afgesloten tuin / balkon
 Kan met kinderen   ja
 Kan met andere katten  ja
 Heeft andere kat nodig   ja, Zeus, Lola - 2, Rocky of een ander kitten
 Kan met honden   ja
 Adoptiekosten   210,-