Home » Bichi is Geadopteerd

Bichi is Geadopteerd

Bichi 06
Bichi 05
Bichi 04
Bichi 03
Bichi 02
Bichi 01
previous arrow
next arrow
Bichi 06
Bichi 05
Bichi 04
Bichi 03
Bichi 02
Bichi 01
previous arrow
next arrow

Bio

 Naam   Bichi
 Geboortedatum   25-9-2019
 Geslacht   vrouw
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   normaal
 Gezondheid   goed
 Karakter   vriendelijk, knuffelig, speels
 Land van herkomst   Spanje (SV)

Bichi is als kitten gevonden op straat, waar ze in haar eentje rondzwief. Ze was doodop en liep te roepen om haar moeder.

Bichi is een vriendelijke knuffelige poes. Ze is dol op spelen met haar speeltjes en slapen op de schoot van haar foster-mens. Hoewel ze het enorm naar haar zin heeft in haar gastgezin, is het de hoogste tijd dat ze een echte eigen familie vindt. Een familie die haar liefde en protectie zal bieden. Een plekje waar ze de rest van haar zeven levens kan slijten. Ze heeft een speciale vriend, Fred. We zullen ze niet scheiden. Ze zijn te dol op elkaar.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen.

Wij sluiten de door ons verplichte verzekering voor medische kosten, voor de adoptant af. Daarbij wordt gekozen voor het Extra pakket + aanvullende tandverzekering bij PetSecur De maandelijkse premie bedraagt €26,50. Je bent daarmee 90% gedekt, geen eigen risico en er is een aanvullende tandverzekering afgesloten binnen dit speciaal voor ons gecreëerde pakket. De looptijd van de polis bedraagt minimaal 1 jaar.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   nee
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee, binnen houden of afgesloten tuin / balkon
 Kan met kinderen   ja
 Kan met andere katten  ja
 Heeft andere kat nodig   ja, Fred
 Kan met honden   ja
 Adoptiekosten   €190,-
© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram