Home » Biba - 3

Biba - 3

Biba is speels en sociaal. Ze speelt heel graag et andere katjes en ze heeft daarom ook echt een kattenvriendje nodig. Ze heeft een partner in crime aan haar zijde nodig om samen kattenplannetjes mee te beramen. Ze houdt niet van speels knijpen, als je dat doet glipt ze weg. Haar verzorgster verteld dit met een lachebekje, ze is dol op haar en haar karaktertje. Indien gewenst kunnen we haar verzorgster vragen wie haar vriendjes zijn en haar samen laten reizen.

Biba is gevonden als baby. Ze was vies en hongerig. Ze was alleen en schreeuwde haar longetjes uit haar lijf om aandacht. Een vrouw nam haar mee naar huis en zorgde voor haar. De vrouw kwam te overlijden en daarmee zochten haar katjes naar een nieuw huis. Haar familieleden waren niet in haar katten geinteresseeerd. De buren belden onze katten rescue vriendin om hulp. Er wonen daar allemaal oude mensen die niet meer in staat zijn om voor de katjes te zorgen. Een van de mensen was bevriend met de vrouw en kende hun verhalen en ongeveer hun leeftijden. Zij hielp onze rescuevriendin met de verhalen en leeftijden schatten. Dat laatste samen met de dierenarts die ook een schatting moet maken.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen inclusief import. 

De katten worden uitgegeven in een Ferplast Atlas 10 boxje. Deze wordt door de adoptant betaald, we rekenen de inkoopprijs door  (17,50 euro). De adoptant kan ervoor kiezen de box terug te sturen en krijgt dan 15 euro van het aankoopbedrag terug. 

De administratiekosten die wij in rekening brengen is 27,50 euro per dier. Dat bedrag gebruiken wij voor de website, de huur van ons pand, telefoon en internetkosten, gas, water, licht, registraties bij de RVO, NVWA, EHerkenning en allerlei andere zaken waar we mee te maken hebben. 

Na aankomst in Nederland worden de dieren door ons geïmporteerd. Ook wordt de eerste chipregistratie door ons gedaan. De adoptant moet de chip na adoptie en ontvangst van de gegevens op zijn of haar eigen naam overschrijven. 

Adopteer een poes of hond uit het buitenlandse dierenasiel bij Stichting Zilver.

Geinteresseerd? Neem contact met ons op!

Bio

Naam
Biba - 3
Geboortedatum
25-08-2021
Geslacht
vrouw
Soort/kleur
mix
Grootte
normaal
Gezondheid
goed
Karakter
lief, sociaal
Land van herkomst
Bulgarije (4)

Kenmerken

Is al in Nederland?
Nee
Gesteriliseerd?
Ja
Gechipt
Ja
Buitenruimte nodig?
Nee, binnen houden of afgesloten tuin balkon
Kan met kinderen
ja
Kan met andere katten?
ja
Heeft een andere kat nodig?
Ja
Kan met honden?
waarschijnlijk wel, mits rustig of aan katten gewend
Adoptiekosten
210,- adoptiebijdrage, 27,50 administratiekosten

Dit dier is een duo met

© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram