Menu Sluiten

Berlin is Geadopteerd

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Bio

 Naam   Berlin
 Geboortedatum   30-6-2018
 Geslacht   man
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   normaal
 Gezondheid   goed
 Karakter   lief, sociaal, aanhankelijk, speels
 Land van herkomst   Spanje

Berlin heeft een knik in zijn staart.

Berlin werd gevonden in het dorp. Hij liep te miauwen en het leek alsof hij de weg kwijt was. Iemand heeft het asiel gewaarschuwd en die is hem op gaan halen. Nu is Berlin in het asiel.

Berlin is een tikkeltje dominant naar de andere katten waarmee bij de kennel deelt. Hier en daar wordt er wel eens een tik uitgedeeld. Naar mensen is Berlin super lief. Hij is heel sociaal en laat zich graag aaien. Hij houdt er ook van om in de zon te liggen en is nieuwsgierig naar speeltjes. Hij kan wel met andere katten mits niet dominant.

https://youtu.be/NRJ5NVhZk5k

https://youtu.be/tw92FUs6gho

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen.

Wij sluiten de door ons verplichte verzekering voor medische kosten, voor de adoptant af. Daarbij wordt gekozen voor het Extra pakket + aanvullende tandverzekering bij PetSecur De maandelijkse premie bedraagt €26,50. Je bent daarmee 90% gedekt, geen eigen risico en er is een aanvullende tandverzekering afgesloten binnen dit speciaal voor ons gecreëerde pakket. De looptijd van de polis bedraagt minimaal 1 jaar.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   ja
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee, binnen houden of afgesloten tuin / balkon
 Kan met kinderen   ja
 Kan met andere katten  ja
 Heeft andere kat nodig   nee
 Kan met honden   ja
 Adoptiekosten   €190,-