Home » Bella is Geadopteerd

Bella is Geadopteerd

Bio

 Naam   Bella (voorheen Pitusa)
 Geboortedatum   3-3-2009
 Geslacht   vrouw
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   klein (3,5 kg)
 Gezondheid   Leishmania positief, verder goed
 Karakter   lief, rustig
 Land van herkomst   Spanje

Pitusa heeft de Nederlandse naam Bella gekregen. Ze is een klein hondje van ongeveer 25cm hoog, lengte 29 cm, ze weegt 3,5 kg. Ze is gezond, maar helaas positief getest op Leishmania. Haar organen zijn gecontroleerd, die zijn in orde.

Bella is gevonden op straat. Niemand is haar komen halen, dus is ze nu ter adoptie. Bella is een klein, al iets ouder hondje. Ze is lief, loopt goed aan de lijn, ze is zindelijk en in huis ligt ze voornamelijk te slapen. Ze kan alleen los op omheind terrein, want los op straat neemt ze de benen. Ze kan met katten, met honden en met kinderen. Bella heeft een korte staart.
 
Inmiddels is Bella in Nederland en heeft ze ons laten weten heel graag in bed te slapen, lekker tegen je aan. Het is een echt knuffeldoosje. Het is een grappig klein hondje, wat ouder maar echt enorm lief en makkelijk.
 
De adoptiebijdrage is €275,-. In dat bedrag zitten: entingen, chip, paspoort, sterilisatie, test (negatief ehrlichia, positief leishmania), resultaten uitgebreid bloedonderzoek (nav leishmania op LM en alle organen, die zijn in orde), haar reis naar Nederland (ze is in Nederland) en we geven voor een behoorlijke periode medicatie mee en zullen de adoptant helpen bij het voordelig verkrijgen van de benodigde allopurinol en domperidon.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   ja
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee
 Kan met kinderen   ja
 Kan met andere honden  ja
 Heeft andere hond nodig   nee
 Kan met katten   ja
 Adoptiekosten   €275,-
© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram