Home » Special Case Bella Donna (Bulgarije)

Special Case Bella Donna (Bulgarije)

Op Kerstdag kregen onze rescuevrienden in Kazanlak een bericht dat er een gewonde pup op een drukke straat lag. Ze zijn direct naar die plaats gegaan en vonden het diertje zwaar gewond, onder het bloed. Een van haar beentjes hing er gebroken bij. Ze werd direct naar de dierenarts gebracht, maar helaas kon het beentje niet meer gered worden. Het werd geamputeerd. Bella Donna is een geweldig hondje, ze kan met alle honden en katten in de opvang overweg. Ze is dol op kinderen. Ze zal een middenmaatje worden maar hoe groot precies dat weten we niet.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabiës, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), 4D test SNAP test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen.

Daarnaast regelen wij de import van de honden, adoptanten hoeven dus geen UBN nummer aan te vragen bij de RvO. De honden krijgen een veiligheidstuigje mee naar huis. Dit tuigje wordt na gebruik teruggestuurd naar de stichting, zodat het gebruikt kan worden voor een volgende hond. Voor de tuigjes rekenen wij 17,50. Het tuigje mag twee maanden gebruikt worden en daarna behouden of retour gestuurd worden. Na retour ontvangen van het tuigje krijgt de adoptant 15 euro retour.

Adopteer een poes of hond uit het buitenlandse dierenasiel bij Stichting Zilver. Wij werken samen met geselecteerde dierenasielen in verschillende landen. De asielen hebben een castratieprogramma, bieden hun dieren medische zorg en liefde. Er wordt niet met de dieren gefokt. Lokaal geven onze partners voorlichting om het dierenleed te verminderen. Wij bieden hen een eerlijke prijs voor hun dieren en sturen ze regelmatig donaties in goederen of extra financiële ondersteuning, zodat er meer rust komt voor de mensen en dieren daar.

Geinteresseerd? Neem contact met ons op!

Bio

Naam
Bella Donna (Bulgarije)
Geboortedatum
10-10-2023
Geslacht
vrouw
Soort/kleur
Mix
Grootte
middenmaat, ca 13 kg, groeit nog iets
Gezondheid
Mist een been, verder goed
Karakter
Lief, kalm, sociaal
Land van herkomst
Bulgarije (6)

Kenmerken

Is al in Nederland?
Nee
Gesteriliseerd?
Voor de reis naar Nederland
Gechipt
Ja
Buitenruimte nodig?
Nee
Kan met kinderen
Ja
Kan met andere honden?
Ja
Heeft andere hond nodig?
Nee
Kan met katten?
Ja
Adoptiekosten
425,- adoptiebijdrage, 27,50 administratiekosten

Dit dier is een duo met

© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram