Home » Bella

Bella

Bella is in de steek gelaten samen met haar zusje Balto. Toen ze nog babies waren stonden ze samen in een doos voor de deur bij een bedrijf dat vuilnis inzamelt. Bella is een super aanhankelijke kitten. Zodra ze je ziet ligt ze voor je voeten op de vloer te kronkelen voor aandacht. Als je van haar wegloopt achtervolgt ze je en gaat op je voeten zitten om aandacht te krijgen. Ze is ongelofelijk lief. Ze is dol op spelen met haar broertje Balto. Ze slapen en spelen met elkaar. Ze is nieuwsgierig en levenslustig. Bella kan wennen aan honden, maar als ze haar intimideren zal ze een beetje bang worden.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen inclusief import. 

De katten worden uitgegeven in een Ferplast Atlas 10 boxje. Deze wordt door de adoptant betaald, we rekenen de inkoopprijs door  (17,50 euro). De adoptant kan ervoor kiezen de box terug te sturen en krijgt dan 15 euro van het aankoopbedrag terug. 

De administratiekosten die wij in rekening brengen is 27,50 euro per dier. Dat bedrag gebruiken wij voor de website, de huur van ons pand, telefoon en internetkosten, gas, water, licht, registraties bij de RVO, NVWA, EHerkenning en allerlei andere zaken waar we mee te maken hebben. 

Na aankomst in Nederland worden de dieren door ons geïmporteerd. Ook wordt de eerste chipregistratie door ons gedaan. De adoptant moet de chip na adoptie en ontvangst van de gegevens op zijn of haar eigen naam overschrijven. 

Adopteer een poes of hond uit het buitenlandse dierenasiel bij Stichting Zilver.

Geinteresseerd? Neem contact met ons op!

Bio

Naam
Bella
Geboortedatum
29-09-2023
Geslacht
vrouw
Soort/kleur
Mix
Grootte
normaal
Gezondheid
Goed
Karakter
Aanhankelijk, volgzaam, mensgericht
Land van herkomst
Spanje (1)

Kenmerken

Is al in Nederland?
Nee
Gesteriliseerd?
Ja
Gechipt
Ja
Buitenruimte nodig?
Nee, binnen houden of afgesloten tuin / balkon
Kan met kinderen
Ja
Kan met andere katten?
Ja
Heeft een andere kat nodig?
Ja, Balto
Kan met honden?
Ja, mits rustig
Adoptiekosten
210,- adoptiebijdrage, 27,50 administratiekosten

Dit dier is een duo met

© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram