Home » Bella - 5 is Geadopteerd

Bella - 5 is Geadopteerd

Bella komt uit het gemeenteasiel bij Kazanlak, Bulgarije. Ze werd samen met Rosa op straat gevonden. Ze zwierven rond om wat te eten te vinden en samen beschermden ze elkaar. Ze zijn dol op spelen en knuffelen met mensen. Rosa heeft inmiddels een huisje gevonden, voor Bella wordt nog gezocht. Ze is dol op kinderen, ze speelt graag met ze. Er kwamen kinderen op bezoek in de opvang, ze speelde met ze en pakte zachtjes hun hand om meer knuffels en aandacht te krijgen.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabiës, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), 4D test SNAP test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen.

Daarnaast regelen wij de import van de honden, adoptanten hoeven dus geen UBN nummer aan te vragen bij de RvO. De honden krijgen een veiligheidstuigje mee naar huis. Dit tuigje wordt na gebruik teruggestuurd naar de stichting, zodat het gebruikt kan worden voor een volgende hond. Voor de tuigjes rekenen wij 17,50. Het tuigje mag twee maanden gebruikt worden en daarna behouden of retour gestuurd worden. Na retour ontvangen van het tuigje krijgt de adoptant 15 euro retour.

Adopteer een poes of hond uit het buitenlandse dierenasiel bij Stichting Zilver. Wij werken samen met geselecteerde dierenasielen in verschillende landen. De asielen hebben een castratieprogramma, bieden hun dieren medische zorg en liefde. Er wordt niet met de dieren gefokt. Lokaal geven onze partners voorlichting om het dierenleed te verminderen. Wij bieden hen een eerlijke prijs voor hun dieren en sturen ze regelmatig donaties in goederen of extra financiële ondersteuning, zodat er meer rust komt voor de mensen en dieren daar.

Geinteresseerd? Neem contact met ons op!

Bio

Naam
Bella - 5 is Geadopteerd
Geboortedatum
09-05-2022
Geslacht
vrouw
Soort/kleur
mix
Grootte
klein, ca 9kg
Gezondheid
gezond
Karakter
lief, vriendelijk
Land van herkomst
Bulgarije (6)

Kenmerken

Is al in Nederland?
Nee
Gesteriliseerd?
Ja
Gechipt
Ja
Buitenruimte nodig?
Nee
Kan met kinderen
ja
Kan met andere honden?
Ja
Heeft andere hond nodig?
Nee
Kan met katten?
onbekend, kan op aanvraag worden getest
Adoptiekosten
425,- adoptiebijdrage, 27,50 administratiekosten

Dit dier is een duo met

© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram