Home » Beba is Geadopteerd in Bulgarije

Beba is Geadopteerd in Bulgarije

Beba is gevonden terwijl ze op straat rondrende met een gebroken pootje. Ze werd gelukkig gevonden door de goede mensen en ging naar de dokter. Daar werd haar pootje geopereerd en ze mocht herstellen. Ze moest een tijdje in een bench zitten om alles te laten genezen. Soms verstapt ze zich nog en hinkt ze een beetje. Ze wordt door onze vrienden in het asiel omschreven als een hele lieve hond die goed is met kinderen, honden en katten.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabiës, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), 4D test SNAP test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen.

Daarnaast regelen wij de import van de honden, adoptanten hoeven dus geen UBN nummer aan te vragen bij de RvO. De honden krijgen een veiligheidstuigje mee naar huis. Dit tuigje wordt na gebruik teruggestuurd naar de stichting, zodat het gebruikt kan worden voor een volgende hond. Voor de tuigjes rekenen wij 17,50. Het tuigje mag twee maanden gebruikt worden en daarna behouden of retour gestuurd worden. Na retour ontvangen van het tuigje krijgt de adoptant 15 euro retour.

Adopteer een poes of hond uit het buitenlandse dierenasiel bij Stichting Zilver. Wij werken samen met geselecteerde dierenasielen in verschillende landen. De asielen hebben een castratieprogramma, bieden hun dieren medische zorg en liefde. Er wordt niet met de dieren gefokt. Lokaal geven onze partners voorlichting om het dierenleed te verminderen. Wij bieden hen een eerlijke prijs voor hun dieren en sturen ze regelmatig donaties in goederen of extra financiële ondersteuning, zodat er meer rust komt voor de mensen en dieren daar.

Geinteresseerd? Neem contact met ons op!

Bio

Naam
Beba is Geadopteerd in Bulgarije
Geboortedatum
02-03-2023
Geslacht
vrouw
Soort/kleur
mix
Grootte
klein, ca 4kg, 25-30 cm
Gezondheid
goed, hinkt soms door pootje (zie verhaal)
Karakter
lief, sociaal, aanhankelijk
Land van herkomst
Bulgarije (6)

Kenmerken

Is al in Nederland?
Nee
Gesteriliseerd?
Ja
Gechipt
Ja
Buitenruimte nodig?
Nee
Kan met kinderen
ja
Kan met andere honden?
Ja
Heeft andere hond nodig?
Nee
Kan met katten?
ja
Adoptiekosten
400,- adoptiebijdrage, 25,- administratiekosten

Dit dier is een duo met

© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram