Home » Beatle

Beatle

Beatle is een rustige, maar ook speelse kat. Hij houdt van knuffelen maar hij heeft wat tijd nodig om aan nieuwe plekken te wennen. En aan nieuwe mensen. Hij woont zijn hele leven al in een asiel, hij zal heel blij zijn echte mensen en een echt huis te hebben met veel verwennerij. Maar het zal ook helemaal nieuw voor hem zijn. Geef hem even de tijd om te wennen.

Beatle is genoemd naar een kever, door de streep op zijn rug. Hij is geboren in het asiel. Hij is kitten van een poes die hoogzwanger de opvang binnen kwam. Vijf dagen nadat ze binnen kwam gaf ze geboorte aan vijf zwart witte kittens. De poes vond dat ze bij een hotel kon wonen, de manager jaagde haar daar weg maar ze kwam steeds terug. Hij dreigde haar te vergiftigen omdat hij geen katten bij zijn hotel wilde hebben. Dat ze zwanger was, vond hij alleen maar erger. Ze moest daar zo snel mogelijk weg.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen inclusief import.

De katten worden uitgegeven in een Ferplast Atlas 10 boxje. Deze wordt door de adoptant betaald, we rekenen de inkoopprijs door  (17,50 euro). De adoptant kan ervoor kiezen de box terug te sturen en krijgt dan 15 euro van het aankoopbedrag terug.

De administratiekosten die wij in rekening brengen is 25 euro per dier. Dat bedrag gebruiken wij voor de website, de huur van ons pand, telefoon en internetkosten, gas, water, licht, registraties bij de RVO, NVWA, EHerkenning en allerlei andere zaken waar we mee te maken hebben.

Na aankomst in Nederland worden de dieren door ons geïmporteerd. Ook wordt de eerste chipregistratie door ons gedaan. De adoptant moet de chip na adoptie en ontvangst van de gegevens op zijn of haar eigen naam overschrijven.

Geinteresseerd? Neem contact met ons op!

Bio

Naam
Beatle
Geboortedatum
25-05-2021
Geslacht
man
Soort/kleur
mix
Grootte
normaal
Gezondheid
goed
Karakter
rustig, knuffelig, voorzichtig in het begin
Land van herkomst
Bulgarije (4)

Kenmerken

Is al in Nederland?
Nee
Gesteriliseerd?
Ja
Gechipt
Ja
Buitenruimte nodig?
Nee, binnen houden of afgesloten tuin balkon
Kan met kinderen
Ja
Kan met andere katten?
Ja
Heeft een andere kat nodig?
Ja, Johan
Kan met honden?
Ja
Adoptiekosten
210,- adoptiebijdrage, 27,50 administratiekosten

Dit dier is een duo met

© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram