Home » Barry - 3 is Gereserveerd

Barry - 3 is Gereserveerd

Barry is een heel vriendelijk dier. Hij kijkt je aan en houdt meteen van je. Hij is blij om je te zien. Hij is een heerlijke, aardige jonge hond. Speels maar niet te druk. Gewoon een normaal leuk pupje aan het spelen. Hij is heel vriendelijk met de katten in de opvang. Een echte schat van een hond. De fotos die genomen zijn, zijn voor de kliniek genomen. De fotos die binnen genomen zijn, hij was daar om gekapt te worden. Hij genoot ervan.

Barry is gevonden terwijl hij tussen autos rende. Mensen die er liepen en automobilisten belden het asiel voor hulp want niemand kreeg hem te pakken. De hondenvanger van het asiel wist hem uiteindelijk te vangen. Hij kwam gelukkig weer tot zichzelf in het asiel, een blij hondje. Hij wil graag een echt eigen huisje.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabiës, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), 4D test SNAP test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen.

Daarnaast regelen wij de import van de honden, adoptanten hoeven dus geen UBN nummer aan te vragen bij de RvO. De honden krijgen een veiligheidstuigje mee naar huis. Dit tuigje wordt na gebruik teruggestuurd naar de stichting, zodat het gebruikt kan worden voor een volgende hond. Voor de tuigjes rekenen wij 17,50. Het tuigje mag twee maanden gebruikt worden en daarna behouden of retour gestuurd worden. Na retour ontvangen van het tuigje krijgt de adoptant 15 euro retour.

Adopteer een poes of hond uit het buitenlandse dierenasiel bij Stichting Zilver. Wij werken samen met geselecteerde dierenasielen in verschillende landen. De asielen hebben een castratieprogramma, bieden hun dieren medische zorg en liefde. Er wordt niet met de dieren gefokt. Lokaal geven onze partners voorlichting om het dierenleed te verminderen. Wij bieden hen een eerlijke prijs voor hun dieren en sturen ze regelmatig donaties in goederen of extra financiële ondersteuning, zodat er meer rust komt voor de mensen en dieren daar.

Geinteresseerd? Neem contact met ons op!

Bio

Naam
Barry - 3
Geboortedatum
27-04-2023
Geslacht
man
Soort/kleur
Mix Cocker Spaniel
Grootte
klein, ca 8 kg
Gezondheid
Goed
Karakter
Lief, mensgericht, aanhankelijk
Land van herkomst
Bulgarije (4)

Kenmerken

Is al in Nederland?
Nee
Gesteriliseerd?
Ja
Gechipt
Ja
Buitenruimte nodig?
Nee
Kan met kinderen
Ja
Kan met andere honden?
Ja
Heeft andere hond nodig?
Nee
Kan met katten?
Ja
Adoptiekosten
425,- adoptiebijdrage, 27,50 administratiekosten

Dit dier is een duo met

© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram