Home » Baloo is Geadopteerd

Baloo is Geadopteerd

Bio

 Naam   Baloo
 Geboortedatum   1-6-2018
 Geslacht   man
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   normaal
 Gezondheid   goed, zie omschrijving
 Karakter   sociaal
 Land van herkomst   Spanje

Baloo zijn hoofd staat scheef naar één kant. Hij heeft het Vestibulair syndroom. Dat is waarschijnlijk gekomen door een oorontsteking en hij heeft daar verder geen last van. https://dierenziekenhuizen.nl/honden/orgaanproblemen-bij-honden/geriatrisch-vestibulair-syndroom-bij-de-hond/

De symptomen die beschreven staan heeft hij allemaal niet.. Alleen een scheef hoofd maar het is niet heel erg zichtbaar. Een gevolg van een infectie.

Baloo kwam binnen in het asiel toen hij al gecastreerd was met een castratieproject voor zwerfkatten. Vandaar dat hij ook een stukje oor mist, als merkje dat hij al gecastreerd is. Na de castratie konden hij en een aantal anderen niet terug naar de kolonie omdat er gevaar dreigde van vergiftiging door buurtbewoners. Een aantal katten kwam dus het asiel binnen en bleek ook nog eens heel sociaal te zijn. Waaronder Baloo, zijn broer Brandon en zusje Becky. Baloo kan goed opschieten met andere katten en hij is sociaal met mensen.

Adoptiebijdrage is inclusief enten, chippen, rabiusprik, Europees paspoort, test (negatief FIV en FelV), castratie en vlucht naar Nederland.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   ja
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee
 Kan met kinderen   ja
 Kan met andere katten  ja
 Heeft andere kat nodig   ja
 Kan met honden   onbekend
 Adoptiekosten   €150,-
© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram