Home » Baloo - 2 geadopteerd in Spanje

Baloo - 2 geadopteerd in Spanje

Baloo verscheen in een gecontroleerde kattenkolonie in Orihuela Costa. Hij ging een valkooi binnen om koloniecontrole te doen en hij werd gecastreerd (daarom is zijn oor gemarkeerd) maar hij was enorm volgzaam en na een gesprek met de kattenkolonievoeder vertelde ze ons dat ze de kat niet kende en dat hij niet afkomstig was uit een kolonie, daar heeft iemand hem vast in de steek gelaten.

Baloo is een geweldige kat, zeer volgzaam, extravert en zeer aanhankelijk. Hij heeft een rustig karakter en het liefst vindt hij liefkozingen en lange dutjes. Baloo is onderdanig en kan goed overweg met andere katten, hij is vriendelijk en heeft nergens problemen mee.

Hij kan leven met rustige honden die hem niet achtervolgen of met hem proberen te spelen omdat hij anders bang wordt. Als het rustige honden zijn en gewend zijn aan katten die hem de ruimte geven, is er geen probleem.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen inclusief import. 

De katten worden uitgegeven in een Ferplast Atlas 10 boxje. Deze wordt door de adoptant betaald, we rekenen de inkoopprijs door  (17,50 euro). De adoptant kan ervoor kiezen de box terug te sturen en krijgt dan 15 euro van het aankoopbedrag terug. 

De administratiekosten die wij in rekening brengen is 25 euro per dier. Dat bedrag gebruiken wij voor de website, de huur van ons pand, telefoon en internetkosten, gas, water, licht, registraties bij de RVO, NVWA, EHerkenning en allerlei andere zaken waar we mee te maken hebben. 

Na aankomst in Nederland worden de dieren door ons geïmporteerd. Ook wordt de eerste chipregistratie door ons gedaan. De adoptant moet de chip na adoptie en ontvangst van de gegevens op zijn of haar eigen naam overschrijven. 

Adopteer een poes of hond uit het buitenlandse dierenasiel bij Stichting Zilver. 

Geinteresseerd? Neem contact met ons op!

Bio

Naam
Baloo - 2 geadopteerd in Spanje
Geboortedatum
01-01-2022
Geslacht
man
Soort/kleur
mix
Grootte
normaal
Gezondheid
goed
Karakter
aanhankelijk, outgoing, rustig
Land van herkomst
Spanje (1)

Kenmerken

Is al in Nederland?
Nee
Gesteriliseerd?
Ja
Gechipt
Ja
Buitenruimte nodig?
Nee, binnen houden of afgesloten tuin balkon
Kan met kinderen
ja
Kan met andere katten?
ja
Heeft een andere kat nodig?
Ja
Kan met honden?
ja, mits rustig
Adoptiekosten
200,- adoptiebijdrage, 25,- administratiekosten

Dit dier is een duo met

© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram