Home » Babette is Geadopteerd

Babette is Geadopteerd

Babbette 01
Babbette 10
Babbette 09
Babbette 08
Babbette 07
Babbette 06
Babbette 05
Babbette 04
Babbette 03
Babbette 02
previous arrow
next arrow
Babbette 01
Babbette 10
Babbette 09
Babbette 08
Babbette 07
Babbette 06
Babbette 05
Babbette 04
Babbette 03
Babbette 02
previous arrow
next arrow

Bio

 Naam   Babbette
 Geboortedatum   1-2-2016
 Geslacht   vrouw
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   normaal
 Gezondheid   goed
 Karakter   knuffelig, lief, vriendelijk
 Land van herkomst   Spanje (2)

Babbette is achtergelaten in een gecontroleerde kattenkolonie. Ze jaagde op verzorgers omdat ze niet alleen wilde zijn. Nu ze in het asiel zit, loopt ze de vrijwilligers achterna, bedelend om aaitjes en knuffeltjes en spelletjes. Babbette is een prachtige driekleur. Soms kan ze een lelijk gezicht trekken (vooral als ze op de foto moet) maar haar humeur laat haar nooit in de steek. Ze wil knuffelen! In ruil gaat ze hard spinnen. Alle vrijwilligers zijn al verliefd.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen.

Wij sluiten de door ons verplichte verzekering voor medische kosten, voor de adoptant af. Daarbij wordt gekozen voor het Extra pakket + aanvullende tandverzekering bij PetSecur De maandelijkse premie bedraagt €26,50. Je bent daarmee 90% gedekt, geen eigen risico en er is een aanvullende tandverzekering afgesloten binnen dit speciaal voor ons gecreëerde pakket. De looptijd van de polis bedraagt minimaal 1 jaar.

De katten worden uitgegeven in een Ferplast Atlas 10 boxje. Deze wordt door de adoptant betaald, we rekenen de inkoopprijs door  (15 euro). De adoptant kan ervoor kiezen de box terug te sturen en krijgt dan het aankoopbedrag terug.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   nee
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee, binnen houden of afgesloten tuin / balkon
 Kan met kinderen   ja
 Kan met andere katten  ja
 Heeft andere kat nodig   nee
 Kan met honden   ja
 Adoptiekosten   190,-
© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram