Home » Special Case Auri is Geadopteerd in Bulgarije

Special Case Auri is Geadopteerd in Bulgarije

Auri is blind aan haar linker oogje. Ze is aangereden door een auto als baby en ze heeft een maand lang alleen maar rondjes kunnen lopen. Ze kon geen rechte lijn lopen. Ze verbleef die hele tijd in de kliniek om geobserveerd te kunnen worden. De dierenarts verzorgde haar al die tijd. Het duurde twee maanden voor ze weer normaal kon lopen.

Ze is een lieve, knuffelige en zachtaardige poes. Ze is dol op samen met haar rescuer slapen. Als ze eerder wakker is, zal ze haar nooit wakker maken, ze is zachtaardig van karakter. Ze blijft zachtjes liggen tot haar rescuer wakker wordt. Ze kan heel stilletjes in een hoekje van de kamer zitten kijken en blijft dan onopvallend. Ze heeft een heel aparte manier van eten. Ze wil haar eten zien. Ze draait een paar keer om het bakje heen en kijkt goed naar het eten met haar rechteroog. Dan gaat ze goed zitten zodat ze onder het eten goed kan kijken.

Omdat Auri liefdesbijtjes kan geven plaatsen we haar liever niet bij te jonge kinderen. Ze wil samenblijven met haar vriendin Luna.
Als kitten is Auri aangereden door een auto en kinderen uit de buurt brachten haar naar de meest dichtsbijzijnde kliniek. Dat was toevallig ook de kliniek waar onze rescuer heen gaat. Het kitten kon alleen nog maar rondjes draaien en viel af en toe om. Ze was te klein om het te overleven, maar ze kreeg een kans. Ze mocht de gehele twee maanden in de kliniek blijven. Ze kreeg haar prikjes en mocht mee naar huis. Het huis van onze rescuer. Ze was heel bnag in de kattenkamer, dus ze mocht mee naar het echte woonhuis. Daar genoot Auri van en nu is het een echt prinsesje.

Auri op YouTube: Klik hier

Auri op YouTube: Klik hier

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen inclusief import.

De katten worden uitgegeven in een Ferplast Atlas 10 boxje. Deze wordt door de adoptant betaald, we rekenen de inkoopprijs door  (17,50 euro). De adoptant kan ervoor kiezen de box terug te sturen en krijgt dan 15 euro van het aankoopbedrag terug.

De administratiekosten die wij in rekening brengen is 25 euro per dier. Dat bedrag gebruiken wij voor de website, de huur van ons pand, telefoon en internetkosten, gas, water, licht, registraties bij de RVO, NVWA, EHerkenning en allerlei andere zaken waar we mee te maken hebben.

Na aankomst in Nederland worden de dieren door ons geïmporteerd. Ook wordt de eerste chipregistratie door ons gedaan. De adoptant moet de chip na adoptie en ontvangst van de gegevens op zijn of haar eigen naam overschrijven.

Geinteresseerd? Neem contact met ons op!

Bio

Naam
Auri is Geadopteerd in Bulgarije
Geboortedatum
15-05-2022
Geslacht
vrouw
Soort/kleur
mix
Grootte
klein
Gezondheid
blind aan één oog
Karakter
lief, knuffelig, zachtaardig
Land van herkomst
Bulgarije (4)

Kenmerken

Is al in Nederland?
Nee
Gesteriliseerd?
Ja
Gechipt
Ja
Buitenruimte nodig?
Nee, binnen houden of afgesloten tuin balkon
Kan met kinderen
Ja, vanaf 12 jaar
Kan met andere katten?
ja
Heeft een andere kat nodig?
Ja, Luna
Kan met honden?
Ja
Adoptiekosten
200,- adoptiebijdrage, 25,- administratiekosten

Dit dier is een duo met

© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram