Home » Auditore

Auditore

Auditore is een heel lieve kleine jongen. Hij is heel normaal als hondje. Hij is blij en geeft om je. Hij houdt van de honden die hij leuk vindt en soms vindt hij honden wat minder leuk en die gaat hij dan gewoon uit de weg. In het volle asiel heeft hij zichzelf laten zien als een ventje dat zich heel goed kan aanpassen. Hij heeft al behoorlijk wat nieuwe "kennelgenootjes" achter de rug. Auditore is een charmante kleine jongen dat in veel huishoudens kan passen. Hij is heel lief van karakter.

Auditore verliet het asiel als geadopteerd hondje maar kwam terug. Hij zat al een tijdje in het asiel, toen een vriendelijke oudere man hem adopteerde. Hij is ongeveer een jaar geadopteerd geweest maar kwam terug in januari dit jaar (2024). We weten niet precies waarom, het vermoeden is dat de eigenaar is overleden.

Auditore in het asiel: Klik hier

Auditore in het asiel: Klik hier

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabiës, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), 4D test SNAP test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen.

Daarnaast regelen wij de import van de honden, adoptanten hoeven dus geen UBN nummer aan te vragen bij de RvO. De honden krijgen een veiligheidstuigje mee naar huis. Dit tuigje wordt na gebruik teruggestuurd naar de stichting, zodat het gebruikt kan worden voor een volgende hond. Voor de tuigjes rekenen wij 17,50. Het tuigje mag twee maanden gebruikt worden en daarna behouden of retour gestuurd worden. Na retour ontvangen van het tuigje krijgt de adoptant 15 euro retour.

Adopteer een poes of hond uit het buitenlandse dierenasiel bij Stichting Zilver. Wij werken samen met geselecteerde dierenasielen in verschillende landen. De asielen hebben een castratieprogramma, bieden hun dieren medische zorg en liefde. Er wordt niet met de dieren gefokt. Lokaal geven onze partners voorlichting om het dierenleed te verminderen. Wij bieden hen een eerlijke prijs voor hun dieren en sturen ze regelmatig donaties in goederen of extra financiële ondersteuning, zodat er meer rust komt voor de mensen en dieren daar.

Geinteresseerd? Neem contact met ons op!

Bio

Naam
Auditore
Geboortedatum
10-04-2020
Geslacht
man
Soort/kleur
Mix
Grootte
middenmaat, ca 14kg
Gezondheid
Goed
Karakter
Lief, sociaal, vriendelijk, vrolijk
Land van herkomst
Spanje (1)

Kenmerken

Is al in Nederland?
Nee
Gesteriliseerd?
Ja
Gechipt
Ja
Buitenruimte nodig?
Nee
Kan met kinderen
Ja
Kan met andere honden?
Ja
Heeft andere hond nodig?
Nee
Kan met katten?
Waarschijnlijk wel
Adoptiekosten
425,- adoptiebijdrage, 27,50 administratiekosten

Dit dier is een duo met

© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram