Home » Arturo is Geadopteerd

Arturo is Geadopteerd

Arturo 03
Arturo 02
Arturo 01
previous arrow
next arrow
Arturo 03
Arturo 02
Arturo 01
previous arrow
next arrow

Bio

 Naam   Arturo
 Geboortedatum   28-2-2016
 Geslacht   man
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   normaal
 Gezondheid   goed
 Karakter   rustig, knuffelig, heeft even kennismakingstijd nodig
 Land van herkomst   Spanje

Arturo is een rustige kat als hij je nog moet leren kennen. Hij kan in het begin een beetje afstandelijk zijn. Maar, zodra hij je beter leert kennen, is het een kat vol affectie en knuffels.

Arturo is achtergelaten bij de deur van één van de fostergezinnen. Hij zat bang in zijn reiskooitje. Hij had geen idee wat hem allemaal overkwam nadat hij duidelijk jarenlang in een huis had gewoond.

Arturo houdt van uitgebreide slaapjes in de zon, hij ligt dan te dromen van zijn nieuwe huis. Een nieuw gezin dat hem niet meer in de steek laat. Hij wil zich geliefd voelen als een onvoorwaardelijk en volwaardig gezinslid. Arturo droomt van een nieuw begin.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen.

Wij sluiten de door ons verplichte verzekering voor medische kosten, voor de adoptant af. Daarbij wordt gekozen voor het Extra pakket + aanvullende tandverzekering bij PetSecur De maandelijkse premie bedraagt €26,50. Je bent daarmee 90% gedekt, geen eigen risico en er is een aanvullende tandverzekering afgesloten binnen dit speciaal voor ons gecreëerde pakket. De looptijd van de polis bedraagt minimaal 1 jaar.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   nee
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee, binnen houden of afgezette tuin / balkon
 Kan met kinderen   nee
 Kan met andere katten  ja
 Heeft andere kat nodig   nee
 Kan met honden   nee
 Adoptiekosten   €190,-
© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram