Home » Arthur is Geadopteerd

Arthur is Geadopteerd

Op een dag ging onze bevriende rescuer in Bulgarije in de ochtend een ronde wandelen met drie grote honden. De nacht ervoor was een klein kittentje op straat gedumpt. Hij zat de hele nacht te schreeuwen maar niemand pakte het kleine hummeltje op. Zodra hij onze rescuer zag lopen met haar drie grote honden rende hij naar haar toe om goede morgen te zeggen, om te knuffelen en natuurlijk was hij blij met een lekker gevuld buikje. Het is gewoon een vrolijk onbevangen knulletje.

In de opvang in Nederland hebben we Arthur leren kennen als onze kleine koning. Enorm aandoenlijk en op mensen gericht. Wil niets liever dan aaien en knuffels maar is ook heel sociaal naar alle andere poezen in de opvang. Niemand vind hem te opdringerig maar kan prima z'n plekje verdedigen als het nodig is. Hij is niet snel onder de indruk van spannende situaties maar wel een echt houdini, ontsnappen is zijn kunst! Gelukkig komt hij ook onmiddellijk weer terug bij zijn grootse hobby...de mens. Op eten na dan.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen inclusief import.

De katten worden uitgegeven in een Ferplast Atlas 10 boxje. Deze wordt door de adoptant betaald, we rekenen de inkoopprijs door  (17,50 euro). De adoptant kan ervoor kiezen de box terug te sturen en krijgt dan 15 euro van het aankoopbedrag terug.

De administratiekosten die wij in rekening brengen is 25 euro per dier. Dat bedrag gebruiken wij voor de website, de huur van ons pand, telefoon en internetkosten, gas, water, licht, registraties bij de RVO, NVWA, EHerkenning en allerlei andere zaken waar we mee te maken hebben.

Na aankomst in Nederland worden de dieren door ons geïmporteerd. Ook wordt de eerste chipregistratie door ons gedaan. De adoptant moet de chip na adoptie en ontvangst van de gegevens op zijn of haar eigen naam overschrijven.

Adopteer een poes of hond uit het buitenlandse dierenasiel bij Stichting Zilver.

Geinteresseerd? Neem contact met ons op!

Bio

Naam
Arthur is Geadopteerd
Geboortedatum
04-05-2023
Geslacht
man
Soort/kleur
mix
Grootte
normaal
Gezondheid
goed
Karakter
lief, sociaal, vrolijk
Land van herkomst
Bulgarije (6)

Kenmerken

Is al in Nederland?
Ja
Gesteriliseerd?
Ja
Gechipt
Ja
Buitenruimte nodig?
Nee, binnen houden of afgesloten tuin balkon
Kan met kinderen
ja
Kan met andere katten?
ja
Heeft een andere kat nodig?
Ja
Kan met honden?
Ja
Adoptiekosten
200,- adoptiebijdrage, 25,- administratiekosten

Dit dier is een duo met

© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram