Home » Special Case April (Regio Rotterdam)

Special Case April (Regio Rotterdam)

April IMG_2266
April IMG_2270
April IMG_2265
April IMG_2243
April IMG_2217
image0
image1
image2
previous arrow
next arrow
April IMG_2266
April IMG_2270
April IMG_2265
April IMG_2243
April IMG_2217
image0
image1
image2
previous arrow
next arrow

Bio

 Naam   April
 Geboortedatum   1-4-2021
 Geslacht   vrouw
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   normaal
 Gezondheid   goed
 Karakter   sociaal met katten, voorzichtig met mensen
 Land van herkomst   Spanje (3)

April is sociaal met andere katten. Mensen vindt ze spannend. Ze loopt in het gastgezin lekker rond, maar aaien wil ze niet heel graag. We verwachten dat dat veranderd als iemand volledig voor haar gaat en haar enerzijds de tijd geeft maar anderzijds ook het vertrouwen. Helaas hebben we in de huidige opvanggezinnen geen tijd om haar dat te bieden.

April, May en June zijn met zijn drieën gevonden in het dorp. Ze waren toen ongeveer anderhalve maand oud. Het seizoen van ongewenste kittens heeft de asiels weer vol doen stromen.  Ze zijn door het asiel opgehaald en in een quarantaine hok geplaatst. Ze hebben daar een aantal weken doorgebracht maar inmiddels delen ze alweer een hele tijd een kennels met andere kittens. Ze zijn al aardig gesocialiseerd. April kijkt in het begin even de kat uit de boom, maar als ze haar mens eenmaal kent, komt ze goed los. (Noot uit het opvangezin, April loopt lekker rond, speelt, geniet van het leven, maar aaien wil ze niet.)

April is inmiddels al een paar jaar in Nederland in de opvang. Ze loopt mee met de rest, we kunnen haar wat aaien maar heel dol op mensen zal ze niet worden. Natuurlijk hopen we dat er toch iemand is die haar een huisje wil geven. Kinderen zullen te veel herrie voor haar maken, daar houdt ze niet van. Ze leeft samen met honden en katten. Voor de honden is ze niet echt bang, maar ze houdt zich afzijdig. Ze heeft met geen enkel karakter katten een probleem, ze heeft een onzeker en zachtaardig karakter en kan beter niet bij een hele dominante kat geplaatst worden.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen inclusief import. 

De katten worden uitgegeven in een Ferplast Atlas 10 boxje. Deze wordt door de adoptant betaald, we rekenen de inkoopprijs door  (17,50 euro). De adoptant kan ervoor kiezen de box terug te sturen en krijgt dan 15 euro van het aankoopbedrag terug. 

De administratiekosten die wij in rekening brengen is 27,50 euro per dier. Dat bedrag gebruiken wij voor de website, de huur van ons pand, telefoon en internetkosten, gas, water, licht, registraties bij de RVO, NVWA, EHerkenning en allerlei andere zaken waar we mee te maken hebben. Hij kan net als zijn broers prima klimmen en zit graag in een mandje een beetje toe te kijken wat er allemaal gebeurd. Tomate is de grootste en de dikste uit het nest, Guisante is verreweg de kleinste. Soms zit Tomate hem uit te broeden als een kip op zijn nest. Het is super schattig om ze zo te zien. Guisante heeft een onderdanig karakter en doet geen vlieg kwaad.

Na aankomst in Nederland worden de dieren door ons geïmporteerd. Ook wordt de eerste chipregistratie door ons gedaan. De adoptant moet de chip na adoptie en ontvangst van de gegevens op zijn of haar eigen naam overschrijven. 

Na aankomst in Nederland worden de dieren door ons geïmporteerd. Ook wordt de eerste chipregistratie door ons gedaan. De adoptant moet de chip na adoptie en ontvangst van de gegevens op zijn of haar eigen naam overschrijven. 

Adopteer een poes of hond uit het buitenlandse dierenasiel bij Stichting Zilver.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   ja
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee, binnen houden of afgesloten tuin / balkon
 Kan met kinderen   Liever niet
 Kan met andere katten  Ja
 Heeft andere kat nodig   Ja
 Kan met honden   Ja
 Adoptiekosten   210,- adoptiebijdrage, 27,50 administratiekosten
© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram