Home » Ani is Geadopteerd

Ani is Geadopteerd

Bio

 Naam   Ani
 Geboortedatum   17-11-2018
 Geslacht   vrouw
 Soort/Kleur   lapjeskat
 Grootte   normaal
 Gezondheid   goed
 Karakter   speels, sociaal
 Land van herkomst   Bulgarije

Ani is een heel speelse en knuffelbare kat. Ze heeft echt een speelvriendje nodig. Ze kan echt niet "enigskat" zijn. Ani is een verlaten maar ook gedomesticeerde kat. Ze belandde in een bomvolle opvang in Bulgarije en daar is ze helemaal blij met haar kattenvriendjes.

Haar omschrijving van de opvang in Bulgarije: "She is very playful and very cuddly! She MUST have a friend to play with! She can't be only cat! Ani is abandoned domestic cat but she is happier here beacause she has friends! She desparately needed company!!!!"

Adoptiebijdrage is inclusief enten, chippen, rabius-injectie, Europees paspoort, test (negatief FIV en FelV), castratie en busreis naar Nederland.

Voor Ani is een verzekering afgesloten bij Reaal Dier en Zorg. Daarmee is het eigen risico volledig op €0,- gezet en worden onverhoopte medische kosten 90% gedekt. Ook hebben wij meteen de module tandverzekering aangezet, daarmee worden ook de tandkosten goed gedekt. Deze verzekering zal worden overgenomen door de adoptant, de maandpremie bedraagt €26,29. De verzekering kan na een jaar worden stopgezet.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   ja
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee, binnen of goed afgezette tuin / balkon
 Kan met kinderen   ja
 Kan met andere katten  ja
 Heeft andere kat nodig   ja
 Kan met honden   ja
 Adoptiekosten   €175,-
© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram