Home » Andreita

Andreita

Andreata is van straat gehaald in het Spaanse stadje Orihuela. Ze zat midden op de stoep zonder te bewegen. Ze was nog maar drie maanden oud. Ze had een ernstige infectie aan haar oog. Haar oog werd behandeld maar haar zicht kreeg ze niet meer terug. Het oog zit haar niet in de weg, het kan volgens de specialist het beste blijven zitten.

Andreita is een heel lieve, sociale en aanhankelijke poes. Ze is heel lief en is dol op aandacht. Ze begint meteen met spinnen als je haar aait. Ze is altijd bereid voor een gezonde knuffelsessie. Ze speelt graag met je en met haar kattenvriendjes. Ze volgt je graag om te kijken wat je aan het doen bent. Ze kan heel goed overweg met katten, ze is vriendelijk en onderdanig. Ze kan goed overweg met honden. Kinderen is ook geen probleem. Hou er wel rekening mee dat ze blind is aan één oog. Als je aan die kant snel beweegt kan ze schrikken.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen inclusief import. 

De katten worden uitgegeven in een Ferplast Atlas 10 boxje. Deze wordt door de adoptant betaald, we rekenen de inkoopprijs door  (17,50 euro). De adoptant kan ervoor kiezen de box terug te sturen en krijgt dan 15 euro van het aankoopbedrag terug. 

De administratiekosten die wij in rekening brengen is 27,50 euro per dier. Dat bedrag gebruiken wij voor de website, de huur van ons pand, telefoon en internetkosten, gas, water, licht, registraties bij de RVO, NVWA, EHerkenning en allerlei andere zaken waar we mee te maken hebben. 

Na aankomst in Nederland worden de dieren door ons geïmporteerd. Ook wordt de eerste chipregistratie door ons gedaan. De adoptant moet de chip na adoptie en ontvangst van de gegevens op zijn of haar eigen naam overschrijven. 

Adopteer een poes of hond uit het buitenlandse dierenasiel bij Stichting Zilver.

Geinteresseerd? Neem contact met ons op!

Bio

Naam
Andreita
Geboortedatum
25-03-2023
Geslacht
vrouw
Soort/kleur
Mix
Grootte
normaal
Gezondheid
Goed, blind aan één oog
Karakter
Lief, aanhankelijk, onderdanig
Land van herkomst
Spanje (1)

Kenmerken

Is al in Nederland?
Nee
Gesteriliseerd?
Ja
Gechipt
Ja
Buitenruimte nodig?
Nee, binnen houden of afgesloten tuin / balkon
Kan met kinderen
Ja
Kan met andere katten?
Ja
Heeft een andere kat nodig?
Ja
Kan met honden?
Ja
Adoptiekosten
210,- adoptiebijdrage, 27,50 administratiekosten

Dit dier is een duo met

© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram