Home » Anacleto en Afrodita zijn Geadopteerd

Anacleto en Afrodita zijn Geadopteerd

Bio

 Naam   Anacleto en Afrodita
 Geboortedatum   7-7-2018
 Geslacht   Anacleto: man, Afrodita: vrouw
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   slank
 Gezondheid   goed
 Karakter   als het ijs gebroken is willen ze geknuffeld worden
 Land van herkomst   Spanje

De mama van Anacleto en Afrodita kwam hoog zwanger binnen in het asiel. Dezelfde dag beviel ze nog van haar kittens. Mama is zelf een wilde, niet gesocialiseerde kat, maar was wel heel goed voor haar kittens. Anacleto en Afrodita, plus nog een broertje (Romulo) zijn de enigen van de familie die sociaal zijn. De rest is wild en niet sociaal. 

 

Afrodita en Anacleto kennen niets anders dan een kennel. Ze willen daar heel graag uit en zouden wel graag geknuffeld willen worden door een lieve familie. Waar ze voor het eerst vrijheid kennen. Waar ze vrij door het huis mogen lopen. Wie geeft haar die vrijheid en knuffels?

 

-----------------------------------------------------------------------------------------

Inmiddels zitten Anacloto en Afrodita een tijdje in de Nederlandse opvang. Ze genieten er volop van hun pootjes te strekken en ze kunnen erg goed overweg met de andere dieren in huis. Mensen blijven ze een beetje spannend vinden. Het zijn geen starterskatten. Ze zijn heel geschikt voor iemand die 300% voor ze wil gaan. Anacleto is de brutaalste van de twee. Afrodita is wat terughoudender. Ze komen vanzelf los, maar je moet ze echt tijd geven. Ze zijn dol op elkaar en ook na een tijdje in de opvang zoeken ze elkaar telkens weer op. Inmiddels is broertje Romulo ook in Nederland, hij is heel sociaal en komt op zich bij zijn broer en zus kijken, maar ze herkennen elkaar niet meer als broertjes en zusjes.

 

 

Adoptiebijdrage is inclusief enting, chip, paspoort, test (negatief in FIV en FelV), sterilisatie en vlucht naar Nederland.

 

Voor Anacleto is een verzekering afgesloten bij Reaal Dier en Zorg. Daarmee is het eigen risico volledig op €0,- gezet en worden onverhoopte medische kosten 90% gedekt. Ook hebben wij meteen de module tandverzekering aangezet, daarmee worden ook de tandkosten goed gedekt. Deze verzekering zal worden overgenomen door de adoptant, de maandpremie bedraagt €27,36. De verzekering kan na een jaar worden stopgezet.

 

Voor Afrodita is een verzekering afgesloten bij Reaal Dier en Zorg. Daarmee is het eigen risico volledig op €0,- gezet en worden onverhoopte medische kosten 90% gedekt. Ook hebben wij meteen de module tandverzekering aangezet, daarmee worden ook de tandkosten goed gedekt. Deze verzekering zal worden overgenomen door de adoptant, de maandpremie bedraagt €26.29. De verzekering kan na een jaar worden stopgezet.

 

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   ja
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee
 Kan met kinderen   liever niet
 Kan met andere katten  ja
 Heeft andere kat nodig   ja, elkaar
 Kan met honden   ja
 Adoptiekosten   €150,- per kat
© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram