Home » Amon en Seth zijn geadopteerd

Amon en Seth zijn geadopteerd

Bio

 Naam   Amon en Seth
 Geboortedatum   1-1-2016
 Geslacht   man
 Soort/Kleur   wit/grijs en rood
 Grootte   groot
 Gezondheid   gezond, Seth (rood) heeft een tranend oog
 Karakter   lief en rustig
 Land van herkomst   Spanje

Seth en Amon zijn door hun eigenaar naar het asiel gebracht. Ze waren niet meer nodig. En moesten weg. Ze waren in shock toen ze in het asiel kwamen, omdat ze altijd in een huis hebben gewoond. De verzorgster wilde ze niet in een kennel zetten en heeft ze in een kantoor gezet samen. Seth kwam als eerste los en is wat opener dan Amon, maar allebei zijn ze sociaal.

 

Aangekomen in het asiel was Amon in shock. Hij zat in een transportboxje en heeft daar een aantal dagen ingezeten. Hij wilde er niet uitkomen. Daar zaten ze samen in het kantoor. Uiteindelijk is hij er toch uitgekomen en bleek het een superlieve sociale kat te zijn. 

 

Seth is een hele lieve sociale kater. Hij wordt graag aangehaald. Sociaal met mensen en altijd samen geweest met Amon.

 

Inmiddels zijn Amon en Seth in Nederland aangekomen. Ze logeren in Rotterdam. Daar wachten ze op hun nieuwe huisje. Het is te verwachten dat Amon in het begin wat terughoudend zal zijn, maar geef hem even de tijd, dan kletst hij de oren van je hoofd. Seth komt wat sneller los. Hij vind het gezellig om bij je te zijn, maar als Amon te ver uit beeld is, dan roept hij hem. Ze zoeken elkaar echt op.

Kenmerken

 Is al in Nederland  ja
 Gesteriliseerd  ja
 Gechipt  ja
 Buitenruimte nodig  nee
 Kan met kinderen  ja, mits rustig
 Kan met andere katten  ja
 Heeft andere kat nodig  ja, elkaar
 Kan met honden  ja
 Adoptiekosten   €150 per kat
© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram