Home » Amanda is Geadopteerd

Amanda is Geadopteerd

AMANDA 02
AMANDA 03
AMANDA 04
AMANDA 05
AMANDA 06
AMANDA 07
AMANDA 01
ELVIS 08
previous arrow
next arrow
AMANDA 02
AMANDA 03
AMANDA 04
AMANDA 05
AMANDA 06
AMANDA 07
AMANDA 01
ELVIS 08
previous arrow
next arrow

Bio

 Naam   Amanda
 Geboortedatum   6-4-2021
 Geslacht   vrouw
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   klein / normaal
 Gezondheid   goed
 Karakter   lief, sociaal
 Land van herkomst   Spanje (2)

Amanda had zich verstopt onder de motorkap van een auto. Waarschijnlijk is ze gaan schuilen voor de regen die in de lente rijkelijk gevallen is. Een vrijwilligster heeft haar meegenomen naar het asiel. Daar was ze aanvankelijk bang, maar dat is niet zo gek als je een klein bolletje bent in de grote boze wereld met onbekende mensen om je heen.

Amanda is vertroeteld door de vrijwilligers in het asiel en daardoor is ze nu een lieve en sociale kitten geworden. Ze is gek op spelen, ze deelt haar verblijf met andere katten, maar haar favoriete vriendje is Elvis. Met hem zou ze graag willen verhuizen.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen.

De katten worden uitgegeven in een Ferplast Atlas 10 boxje. Deze wordt door de adoptant betaald, we rekenen de inkoopprijs door  (15 euro). De adoptant kan ervoor kiezen de box terug te sturen en krijgt dan het aankoopbedrag terug.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   ja
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee, binnen houden of afgesloten tuin / balkon
 Kan met kinderen   ja
 Kan met andere katten  ja
 Heeft andere kat nodig   ja, Elvis - 2
 Kan met honden   waarschijnlijk wel
 Adoptiekosten   210,-
© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram