Home » Alfred is Geadopteerd

Alfred is Geadopteerd

Bio

 Naam   Alfred
 Geboortedatum   6-2018
 Geslacht   man
 Soort/Kleur   mix siamees
 Grootte   normaal
 Gezondheid   goed
 Karakter   lief, zachtmoedig
 Land van herkomst   Spanje

Alfred is gevonden in zijn eentje op straat. Hij was nog heel erg klein, nog geen twee maanden oud. Er was geen andere kat te zien, geen mama, geen broertjes of zusjes en hij zat heel zielig te mauwen. Hij is naar het asiel gebracht en mocht in opvang. In het begin was hij heel bang, maar bij de opvang heeft hij geleerd hoe het is om een kat te zijn die geliefd is. Samen met de andere katten bij de opvang had hij dikke pret. Alfred is geen kat om alleen te zijn. Hij wil graag het gezelschap van andere katten om mee te spelen.

Alfred leek zijn gouden mandje gevonden te hebben en vloog eerder dit jaar naar België. In samenwerking met een andere stichting hebben wij hem overgenomen. Hij was buiten geweest, en met andere katten, daarom is hij bij binnenkomst in Nederland direct opnieuw getest. Gelukkig wederom negatief FIV en FelV.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, paspoort, test (negatief FIV en FelV), sterilisatie, en reis naar Nederland.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   ja, Rotterdam
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee
 Kan met kinderen   ja
 Kan met andere katten  ja
 Heeft andere kat nodig   ja
 Kan met honden   nee
 Adoptiekosten   €150,-
© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram