Home » Alexa - 3 is Geadopteerd

Alexa - 3 is Geadopteerd

Alexa is een hele rustige en luie kat. Ze kan zichzelf onzichtbaar maken. Ze zal je niet storen als je je ding aan het doen bent. Ze is zowel lui als speels. Ze speelt als je met haar wil spelen en haar speeltjes geeft. Ze is dol op stukjes papier. Ze is heel lief en aardig. Het is een echt knuffelbolletje. Ze slaapt graag op hoge plaatsen, niet op de grond. Op één van de fotos ligt te slapen in de werk ruimte (berging) tussen de rommel van borstels enzo. Zowel Franz als Alexa zijn dol op slapen. Ze verspillen niet teveel energie. Maar let op! We weten dat dieren die in hun eigen huisje andere aandacht krijgen wel drukker kunnen worden.

Alexa is gevonden voor de deur van het kattenhuis. Ze was ongeveer 25 dagen oud. Ze moest nog melk drinken, ze was nog te jong voor vast eten. Ze stond daar, schreeuwend in haar doos. Ze huilde haar longen uit haar lijfje. Ze is meteen meegenomen naar de dierenarts om haar te onderzoeken. Nadat ze gezond verklaard was werd ze mee naar huis genomen door de verzorgster. Ze moest verzorgd worden als een baby, continue aandacht met flesjes en "moeder dingen". Ze werd verwelkomd in de kittengroep thuis en ze overleefde het. Ze is geen dag ziek geweest, altijd een gezond meisje.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen inclusief import.

De katten worden uitgegeven in een Ferplast Atlas 10 boxje. Deze wordt door de adoptant betaald, we rekenen de inkoopprijs door  (17,50 euro). De adoptant kan ervoor kiezen de box terug te sturen en krijgt dan 15 euro van het aankoopbedrag terug.

De administratiekosten die wij in rekening brengen is 25 euro per dier. Dat bedrag gebruiken wij voor de website, de huur van ons pand, telefoon en internetkosten, gas, water, licht, registraties bij de RVO, NVWA, EHerkenning en allerlei andere zaken waar we mee te maken hebben.

Na aankomst in Nederland worden de dieren door ons geïmporteerd. Ook wordt de eerste chipregistratie door ons gedaan. De adoptant moet de chip na adoptie en ontvangst van de gegevens op zijn of haar eigen naam overschrijven.

Geinteresseerd? Neem contact met ons op!

Bio

Naam
Alexa - 3 is Geadopteerd
Geboortedatum
01-06-2023
Geslacht
vrouw
Soort/kleur
mix
Grootte
normaal
Gezondheid
goed
Karakter
lief, lui, speels
Land van herkomst
Bulgarije (4)

Kenmerken

Is al in Nederland?
Nee
Gesteriliseerd?
Voor reis naar Nederland
Gechipt
Ja
Buitenruimte nodig?
Nee, binnen houden of afgesloten tuin balkon
Kan met kinderen
Ja
Kan met andere katten?
ja
Heeft een andere kat nodig?
Ja, Franz
Kan met honden?
Ja
Adoptiekosten
200,- adoptiebijdrage, 25,- administratiekosten

Dit dier is een duo met

© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram