Alexa is een hele rustige en luie kat. Ze kan zichzelf onzichtbaar maken. Ze zal je niet storen als je je ding aan het doen bent. Ze is zowel lui als speels. Ze speelt als je met haar wil spelen en haar speeltjes geeft. Ze is dol op stukjes papier. Ze is heel lief en aardig. Het is een echt knuffelbolletje. Ze slaapt graag op hoge plaatsen, niet op de grond. Op één van de fotos ligt te slapen in de werk ruimte (berging) tussen de rommel van borstels enzo. Zowel Franz als Alexa zijn dol op slapen. Ze verspillen niet teveel energie. Maar let op! We weten dat dieren die in hun eigen huisje andere aandacht krijgen wel drukker kunnen worden.
Alexa is gevonden voor de deur van het kattenhuis. Ze was ongeveer 25 dagen oud. Ze moest nog melk drinken, ze was nog te jong voor vast eten. Ze stond daar, schreeuwend in haar doos. Ze huilde haar longen uit haar lijfje. Ze is meteen meegenomen naar de dierenarts om haar te onderzoeken. Nadat ze gezond verklaard was werd ze mee naar huis genomen door de verzorgster. Ze moest verzorgd worden als een baby, continue aandacht met flesjes en "moeder dingen". Ze werd verwelkomd in de kittengroep thuis en ze overleefde het. Ze is geen dag ziek geweest, altijd een gezond meisje.
Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen inclusief import.
De katten worden uitgegeven in een Ferplast Atlas 10 boxje. Deze wordt door de adoptant betaald, we rekenen de inkoopprijs door (17,50 euro). De adoptant kan ervoor kiezen de box terug te sturen en krijgt dan 15 euro van het aankoopbedrag terug.
De administratiekosten die wij in rekening brengen is 25 euro per dier. Dat bedrag gebruiken wij voor de website, de huur van ons pand, telefoon en internetkosten, gas, water, licht, registraties bij de RVO, NVWA, EHerkenning en allerlei andere zaken waar we mee te maken hebben.
Na aankomst in Nederland worden de dieren door ons geïmporteerd. Ook wordt de eerste chipregistratie door ons gedaan. De adoptant moet de chip na adoptie en ontvangst van de gegevens op zijn of haar eigen naam overschrijven.