Menu Sluiten

Al Pachino is Geadopteerd

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Bio

 Naam   Al Pachino
 Geboortedatum   21-05-2018
 Geslacht   man
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   normaal
 Gezondheid   goed
 Karakter   Sociaal, lief, verlegen in het begin
 Land van herkomst   Bulgarije

Al Pachino komt uit een werkelijke horror garage. Het is niet onze stijl tot in detail uit te wijden over de gruwelverhalen die dieren achter de rug hebben, maar voor de beeldvorming hebben we er toch voor gekozen wat fotos van zijn “garage” in de fotoslider te plaatsen. Hij en vele andere katten zaten in een garage, amper voer en water en gruwelen die ze ondergingen. Dat is gelukkig over! Al Pachino was één van de gelukkigen die ondanks de corona maatregelen naar ons toe kon komen.

Al Pachino is na zijn horror in hele goede handen gekomen. Hij is ongelofelijk veel geknuffeld en zijn zelfvertrouwen is daarmee enorm gegroeid. Hij is aanhankelijk en lief. Hij kan als kat alleen wonen, mits hij dan niet hele dagen alleen zit te wachten tot zij mens thuiskomt. Hij kan ook heel goed overweg met kattenvriendjes en is dus ook geschikt voor duo-plaatsing of het koppelen aan een katten-huisgenootje.

Adoptiebijdrage is inclusief enten, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie, test (negatief FIV en FelV), vlucht naar Nederland.

Voor Al Pachino is een verzekering afgesloten bij Reaal Dier en Zorg. Daarmee is het eigen risico volledig op €0,- gezet en worden onverhoopte medische kosten 90% gedekt. Ook hebben wij meteen de module tandverzekering aangezet, daarmee worden ook de tandkosten goed gedekt. Deze verzekering zal worden overgenomen door de adoptant, de maandpremie bedraagt €27,72. De verzekering kan na een jaar worden stopgezet.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   ja
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee, binnen houden of afgezette tuin / balkon
 Kan met kinderen   vanaf 12 jaar
 Kan met andere katten  ja
 Heeft andere kat nodig   nee (maar ook geen hele dagen alleen laten!)
 Kan met honden   ja
 Adoptiekosten   €190,-