Home » Aitana is Geadopteerd

Aitana is Geadopteerd

AitanaIMG_9577
AitanaIMG_9579
AitanaIMG_9570
AitanaIMG_9571
AitanaIMG_9574
AitanaIMG_9580
AitanaIMG_9582
IMG_1353
IMG_1354
previous arrow
next arrow
AitanaIMG_9577
AitanaIMG_9579
AitanaIMG_9570
AitanaIMG_9571
AitanaIMG_9574
AitanaIMG_9580
AitanaIMG_9582
IMG_1353
IMG_1354
previous arrow
next arrow

Bio

 Naam   Aitana
 Geboortedatum   5-9-2020
 Geslacht   vrouw
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   normaal
 Gezondheid   goed
 Karakter   angstig
 Land van herkomst   Spanje (3)

Aitana zat in een tuin in Spanje. Ze bleef daar rondhangen, en ze moest weg uit die tuin. Het asiel heeft haar gevangen met een vangkooi. Ze is gesteriliseerd en naar het asiel gekomen. Daar zat ze een tijd in quarantaine, weggedoken achter een hokje. Geen fijn leven, zo kon ze niet goed gesocialiseerd worden.

Aitana heeft in haar jonge leventje al veel meegemaakt. Eerst een zwaar leven op straat, dan in een vangkooi gevangen, vervolgens direct naar de dierenarts voor sterilisatie en dan in een donker quarantaine hok. Het leven was geen feest. Maar… het kan alleen maar beter worden.

Nu is ze gechipt, getest en gevaccineerd en is ze verhuisd naar de kennel met andere katten. Met andere katten kan ze prima overweg. Dat mensen lief zijn moet ze nog leren. Hopelijk kijkt ze af van andere sociale katten en ziet ze dat het allemaal niet zo eng is.

Aitana heeft een huisje nodig waar men geduld heeft en niet teveel van haar verlangt. Zolang ze het tempo zelf kan bepalen gaat het goed. Ze is nog heel jong en kan beslist nog veel leren. Ze zit nu bij Sando, Robbie, Bobbie en Vanessa.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen.

De katten worden uitgegeven in een Ferplast Atlas 10 boxje. Deze wordt door de adoptant betaald, we rekenen de inkoopprijs door  (15 euro). De adoptant kan ervoor kiezen de box terug te sturen en krijgt dan het aankoopbedrag terug.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   ja
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee, binnen houden of afgesloten tuin / balkon
 Kan met kinderen   nee
 Kan met andere katten  ja
 Heeft andere kat nodig   ja
 Kan met honden   onbekend
 Adoptiekosten   210,-
© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram