Djetro is gevonden als kleine pup van ongeveer 20 dagen oud. Hij stond trillend tegen een muur, met zijn kop naar beneden, hij stond te sterven. Hij bleek een longontsteking te hebben. De dokters gaven hem weinig overlevingskans, maar de rescuer heeft alles op alles gezet om hem te laten overleven. Hij kreeg een maand lang antibiotica injecties. Hij is een held, hij heeft het overleefd en groeide op tot een mooi hondje. Hij is dol op spelen en leert graag commando's. Hij kan goed overweg met katten, honden en kan ook prima in een gezin met kinderen. Hij is dol op lekker rondrennen en dollen.
Inmiddels is Djetro aangekomen in Nederland en laat hij zich zien als een heel lief, vriendelijk, knuffelbaar en echt leuk hondje. Voor verkeer is hij niet bang. Hij schrikt niet van de geluiden van autos en fietsers. Hij moet de eerste dagen soms heel even stil staan om te kijken wat er allemaal gebeurd. Djetro is dol op lekkere hapjes en fijne brokjes. Hij is heel zachtaardig en makkelijk in de omgang met andere honden. Hij speelt graag met andere honden.
Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabiës, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), 4D test SNAP test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen.
Daarnaast regelen wij de import van de honden, adoptanten hoeven dus geen UBN nummer aan te vragen bij de RvO. De honden krijgen een veiligheidstuigje mee naar huis. Dit tuigje wordt na gebruik teruggestuurd naar de stichting, zodat het gebruikt kan worden voor een volgende hond. Voor de tuigjes rekenen wij 20 euro. Het tuigje mag twee maanden gebruikt worden en daarna behouden of retour gestuurd worden. Na retour ontvangen van het tuigje krijgt de adoptant 15 euro retour.
Adopteer een poes of hond uit het buitenlandse dierenasiel bij Stichting Zilver. Wij werken samen met geselecteerde dierenasielen in verschillende landen. De asielen hebben een castratie programma, bieden hun dieren medische zorg en liefde. Er wordt niet met de dieren gefokt. Lokaal geven onze partners voorlichting om het dierenleed te verminderen. Wij bieden hen een eerlijke prijs voor hun dieren en sturen ze regelmatig donaties in goederen of extra financiële ondersteuning, zodat er meer rust komt voor de mensen en dieren daar.