Home » Molly en Baloo bij Olaf en Kyra

Molly en Baloo bij Olaf en Kyra

"Wij zochten katjes die samen gaan met  onze oude, angstige hond (geadopteerd uit Roemenië). We vielen voor Molly, die een vriendje bleek te hebben: Baloo. Het besluit was snel genomen, ze waren allebei welkom! Bij Christine kregen we een warm onthaal op kantoor, de hondjes kwamen ons blij tegemoet. Molly en Baloo kwamen ook kijken, wat een kleine katjes en zo lief. Ze mochten mee naar huis dus. Thuis aangekomen ging het kattenmandje open en het eerste dat Molly deed was een kopje aan onze hond geven. Baloo en Molly zijn hele sociale, lieve, aanhankelijke katjes. Heerlijk samen slapen, spelen en de deugniet uithangen in huis. Kruipen samen bij je op schoot als ze de kans krijgen 😊"

"Christine hielp ons met wat nodig was voor de 1e dagen en alles dat ze ons verteld heeft over de katjes klopte. Bijzonder hoe ze het allemaal doet en wat zijn we dankbaar dat Molly en Baloo bij ons zijn 😻"

Molly en Baloo header
Molly en Baloo1
Molly en Baloo3
Molly en Baloo
previous arrow
next arrow
Molly en Baloo header
Molly en Baloo1
Molly en Baloo3
Molly en Baloo
previous arrow
next arrow
© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram