Menu Sluiten

Verhuisdieren

Wij zijn heel groot fan van de matchingsite www.verhuisdieren.nl. Een geweldige site waarbij mens en dier aan elkaar voorgesteld worden. Wij krijgen regelmatig dieren uit Nederland en België aangeboden. Die kunnen we niet aannemen, daar zijn we niet op uitgerust. We adviseren al die mensen standaard het lokale dierenasiel en Verhuisdieren. Je betaalt een klein beetje geld voor de bemiddeling, maar dan heb je ook meteen te maken met serieuze kandidaten.

Anderzijds hebben wij ook te maken met dieren die wij op Verhuisdieren plaatsen en waarop gereageerd wordt door mogelijke adoptanten. Dat vinden we natuurlijk super! Wij moeten ons telefoonnummer verplicht vermelden op Verhuisdieren. Voor de geïntereseerden die een dier hebben gezien via Verhuisdieren geld dan ook dat ze vaak direct naar ons bellen. Wat die mensen niet weten is dat wij gewoon werken. Het is niet mogelijk om direct antwoord te geven. Je kunt je interesse tonen via Verhuisdieren en zodra wij in de gelegenheid zijn zullen we dan contact met je opnemen. De informatie en bijdrage die je bij Verhuisdieren hebt achtergelaten zijn niet in ons bezit. Wij krijgen regelmatig te horen dat mensen al die informatie al hebben gegeven. De informatie die je achterlaat bij Verhuisdieren wordt niet aan ons doorgegeven. De bijdrage die je betaald is aan Verhuisdieren en niet aan ons.

Als je vragen hebt kun je ons altijd mailen op info@stichting-zilver.eu. Hou er rekening mee dat het soms heel druk is en we niet altijd dezelfde dag antwoord kunnen geven. We doen ons best om je zo snel mogelijk te beantwoorden.