Menu Sluiten

Pelusa is Geadopteerd

Pelusa Header
Pelusa_MG_1572
Pelusa_MG_1570
Pelusa_MG_1569
Pelusa_MG_1568
Pelusa_MG_1567
Kiwi en Pelusa_MG_1565
Kiwi en Pelusa_MG_1564
previous arrow
next arrow
Pelusa Header
Pelusa_MG_1572
Pelusa_MG_1570
Pelusa_MG_1569
Pelusa_MG_1568
Pelusa_MG_1567
Kiwi en Pelusa_MG_1565
Kiwi en Pelusa_MG_1564
previous arrow
next arrow

Bio

 Naam   Pelusa
 Geboortedatum   6-9-2018
 Geslacht   vrouw
 Soort/Kleur   zwart
 Grootte   klein, slank
 Gezondheid   goed
 Karakter   sociaal, lief, speels
 Land van herkomst   Spanje

Pelusa is afgegeven bij het asiel door haar eigenaar. Ze was pas 8 maanden oud, maar niet meer nodig. Pelusa is een hele sociale poes, lief en speels. Ze komt direct naar de vrijwilligers toe wanneer die in de kennel komen. Pelusa is zwart maar heeft een hele bijzondere tekening op haar hoofd. Aan beide kanten net voor haar oren heeft ze heel fijn haar waardoor je op haar huid kijkt. Ze heeft geen ziekte of iets dergelijks. Het maakt haar bijzonder. Pelusa zoekt een knuffel familie. Ze kan met andere katten want deelt haar kennel nu met Omali en Sansa.

Pelusa was zwanger toen ze naar het asiel werd gebracht. De mensen hoefden geen zwangere kat en wilden er van af. Ze is gesteriliseerd, want ze is heel fragiel en zelf nog een kitten.

In Nederland werd Pelusa in 2019 geadopteerd. Haar familie zorgde goed voor haar. Een gezin met veel kinderen en katten. Door prive omstandigheden kon ze daar niet blijven en keerde ze terug naar de stichting.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen inclusief import.

De katten worden uitgegeven in een Ferplast Atlas 10 boxje. Deze wordt door de adoptant betaald, we rekenen de inkoopprijs door  (17,50 euro). De adoptant kan ervoor kiezen de box terug te sturen en krijgt dan 15 euro van het aankoopbedrag terug.

De administratiekosten die wij in rekening brengen is 25 euro per dier. Dat bedrag gebruiken wij voor de website, de huur van ons pand, telefoon en internetkosten, gas, water, licht, registraties bij de RVO, NVWA, EHerkenning en allerlei andere zaken waar we mee te maken hebben.

Na aankomst in Nederland worden de dieren door ons geïmporteerd. Ook wordt de eerste chipregistratie door ons gedaan. De adoptant moet de chip na adoptie en ontvangst van de gegevens op zijn of haar eigen naam overschrijven.

Kenmerken

 Is al in Nederland   ja
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee, binnen houden of afgesloten tuin / balkon
 Kan met kinderen   ja
 Kan met andere katten  ja
 Heeft andere kat nodig   nee
 Kan met honden   onbekend
 Adoptiekosten   200,- adoptiebijdrage, 25,- administratiekosten