Menu Sluiten

Kareltje

Kareltje bij raam
Mimi met Kareltje met wond
Monk, Blanca en Kareltje in mand
previous arrow
next arrow
Kareltje bij raam
Mimi met Kareltje met wond
Monk, Blanca en Kareltje in mand
previous arrow
next arrow

Bio

 Naam   Kareltje
 Geboortedatum   1-10-2018
 Geslacht   man
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   normaal
 Gezondheid   goed
 Karakter   lief, aanhankelijk, onzeker bij kennismaking
 Land van herkomst   Spanje (5)

Kareltje is  lief, aanhankelijk, nog voorzichtig voor vreemden. Hij kan schrikken van onverwachte geluiden. Kareltje wil graag samenblijven met zijn mama Mimi.

Kareltje kwam kerstavond 2018 met 3 andere broers met moeder Mimi aan lopen. Eén kitten overleed aan z’n verwondingen. Acht maanden was Kareltje met de anderen buitenkat, tot hij week lang niet verscheen en daarna met grote verwonding aan kop en besmeurd met motorolie weer verscheen. Na een week in het ziekenhuis nam het gastgezin hem in huis, samen met moeder Mimi en zijn broertjes Monk en Momo en vriendinnetje Blanca. Later kwam Bobby daar nog bij.

Kareltje is erg hecht met de groep, met mama Mimi zal hij samenblijven. Hij is ook dol op Blanca en Monk.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen.

Wij sluiten de door ons verplichte verzekering voor medische kosten, voor de adoptant af. Daarbij wordt gekozen voor het Extra pakket + aanvullende tandverzekering bij PetSecur De maandelijkse premie bedraagt €26,50. Je bent daarmee 90% gedekt, geen eigen risico en er is een aanvullende tandverzekering afgesloten binnen dit speciaal voor ons gecreëerde pakket. De looptijd van de polis bedraagt minimaal 1 jaar.

De katten worden uitgegeven in een Ferplast Atlas 10 boxje. Deze wordt door de adoptant betaald, we rekenen de inkoopprijs door  (15 euro). De adoptant kan ervoor kiezen de box terug te sturen en krijgt dan het aankoopbedrag terug.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   nee
 Gesteriliseerd   ha
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee, binnen houden of afgesloten tuin / balkon
 Kan met kinderen   nee
 Kan met andere katten  ja
 Heeft andere kat nodig   ja, Mimi
 Kan met honden   onbekend
 Adoptiekosten   210,-